Aysal: Federasyonların işlerini de biz yapalım

Güncelleme Tarihi:

Aysal: Federasyonların işlerini de biz yapalım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2013 12:00

Galatasaray ve Fox International Channels arasındaki reklam satış amaçlı anlaşma öncesinde Başkan Ünal Aysal gündemdeki konular hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, kendi mecralarının reklam satışı için bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza töreniyle uluslararası medya kuruluşu Fox International Channels ile anlaşma imzaladı. İmza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fox International Channels Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler, Fox International Channels Türkiye Satış Başkanı Mehmet İçağasıoğlu ve Hollanda Birinci Ligi Eredivisie'nin CEO'su Alex Tielbeke katıldı.

Toplantıda konuşan Aysal, Fatih Terim'in sözleşmesi konusunda acele edilmemesi gerektiğini ve Fatih Terim'e güvenilmesini söyledi. Erkek basketbol takımının antrenörü Ergin Ataman'a milli takımdan teklif geleceği konusundaki iddialara ise Aysal çarpıcı bir cevap verdi: Federasyonların işlerini de biz yapalım, ucuza gelir...

İşte Aysal'ın konuşmasından satır başları;

FATİH TERİM'İN SÖZLEŞMESİ

Zamanı geldiği vakit Hoca kararını açıklayacak. Fatih Terim'in milli takım ve Galatasaray sevgisine inanın. Fatih Terim'in Galatasaray ve Türkiye sevgisi sınanmamalı.

Haberin Devamı

G.Saray büyük bir fedekarlık yaptı. Böyle bir kulübün hocasını 4 maç için Milli Takım'a göndermesi, TFF'ye büyük bir destektir.

Galatasaray ve Milli Takım'ın alacağı neticeler Türkiye'nin lehinedir. Hoca'nın işini kolaylaştırmamız lazım. Medyadan anlayış ve destek bekliyorum.

Fatih Terim'le göüşme yok ve görüşme konusunda ısrarcı değilim.

"GALATASARAY'IN BAŞARILI HOCALARI GİDECEKSE..."

Ataman'ın milli takıma gitmesi gibi bir konu gündemimizde değil. Galatasaray her başarılı olduğu branştaki teknik adamlarını o federasyonlara kaptıracaksa o federasyonların işini de Galatasaray yapsın. Daha ucuza gelir.

DROGBA'NIN SÖZLEŞMESİ

Drogba'nın 1 sene daha sözleşmesi var. Daha zamanımız var. Aceleciliğe gerek yok. Bir uzatma konusu şu anda konuşulmadı. Her şeyden evvel kendisi performansıyla buna karar verecek. Ama zamanı geldiğinde oturur kendisiyle karşılıklı konuşuruz.

Haberin Devamı

"UZUN VADEDE GS TV'DEN NAKLEN MAÇ YAYINLAMAK İSTERİZ"

Sponsorluk anlaşması töreninde bulunan Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan da açıklamalarda bulundu. Naklen yayınlar ve GS TV konusuna değinen Arıboğan şunları söyledi; "Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi için yayıncı kuruluşlar var. GS TV'den naklen yayın söz konusu değil. Kısa vadede olmamak üzere kendi maçlarını yayınlayan bir kanal olmak isteriz. Ancak bu uzun vadede olur."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!