Talep yüksek kura çekeriz

Güncelleme Tarihi:

Talep yüksek kura çekeriz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 01:12

AVRUPA Konutları iki yeni projesini daha satışa sunmaya hazırlanıyor. Emlak Konut GYO’nun Gaziosmanpaşa Küçükköy 2. Etap arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesini kazanan şirket, 61 milyon 800 bin liralık değere sahip arsa üzerinde Avrupa Konutları TEM 2 projesini inşa edecek

Haberin Devamı

3 blokta 414 konuta yer verilmesi planan proje için talep toplanıyor. Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Projemize 2 bin başvuru geldi. Satışa çıkana kadar bu rakam 3 bini bulur. Kura ile satış yapmayı düşünüyoruz” dedi.

TOPKAPI’YA PROJE

Talep yüksek kura çekeriz

40 bin metrekarelik Kale Kilit Topkapı arsası üzerinde hayata geçirecekleri Avrupa Konutları Kale projesinde 600 konut yer alacağını ifade eden Çetinsaya, Ayazağa’daki Evyap arazisi üzerinde Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Vadi İstanbul projesinin ikinci etabına başlandığını açıkladı. Toplamda 3 bin konut bulunan projede beş yıldızlı otel, rezidans, teras evler, AVM, ofis ve eğlence alanları yer alacak. Süleyman Çetinsaya, 550 konutluk Eclipse Maslak projelerinde ise 135 konut kaldığını ve teslimlerin 2014 Temmuz’da yapılacağını belirtti. Mesa, Artaş-Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından geliştirilen Tema İstanbul projesi de Mayıs 2016’da teslim edecek.

Haberin Devamı

Vatandaşı bekliyoruz

Kentsel dönüşüm projelerine sıcak baktıklarını belirten Süleyman Çetinsaya, Gaziosmanpaşa’da ve Ataşehir’de proje geliştirmeyi planladıklarını belirtti. Belediyelerle görüşme yaptıklarını söyleyen Çetinsaya, “Eskiden kanunu beklerdik şimdi vatandaşın gönlünü bekliyoruz” dedi. Yeni projeleri için şehrin merkezi lokasyonlarını değerlendirdiklerini belirten Çetinsaya, gelişim çeperlerinde arsa yatırımı yaptıkların ve 5-6 yıl sonra bu arsalarda projelere başlayacaklarını ifade etti.

Satılık konut ilanları için tıklayınız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!