Nostaljik matine

Güncelleme Tarihi:

Nostaljik matine
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2013 01:10

Ankara Arena Spor Salonu, 18 Eylül’de Kadınlar Matinesi’ne ev sahipliği yapacak. Nostaljik gazinolardan ilham alınarak tasarlanacak sahnede Gülben Ergen ve Mustafa Ceceli konser verecek. Matinede ayrıca ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de yer alacak.

Haberin Devamı

Sevilen sanatçılar Gülben Ergen ve Mustafa Ceceli ile ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Ankara’da düzenlenecek olan “Kadınlar Matinesi”nde bir araya gelecek.
18 Eylül günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşecek matine, saat 10.30’da başlayacak. Nostaljik gazinolardan ilham alınarak tasarlanacak sahnede, seyirciler eski günlerin matine ortamının keyfini yaşayacak. Mehmet Ali Erbil kahkaha dolu şovlara imza atarken, Gülben Ergen yeni ‘single’ı Sen’in yanı sıra sevilen şarkılarını da seslendirecek.
HAREM ŞOV

Mustafa Ceceli ise programında, son albümünden şarkılar ile müzik dünyasının efsane isimlerinin sevilen şarkılarına yer verecek. Sürpriz düetlerin de olacağı Kadınlar Matinesi’ni Harem ekibi de şovu ile renklendirecek. Ayrıca, biletlerin üzerinde yer alan formu doldurup çekilişe katılan şanslı katılımcılar, sanatçılar ile tanışma hakkı kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!