Sizin gözünüzden okulun ilk günü

Güncelleme Tarihi:

Sizin gözünüzden okulun ilk günü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2013 00:00

"Çocuğunuz, yeğeniniz, torununuz bugün okula başlıyorsa en güzel fotoğrafını çekip Scoopshot'la bize gönderin" dedik, takipçilerimizden Hürriyet Dünyası'na fotoğraf yağdı. Türkiye'de ilk kez kullanılan uygulamayla miniklerin okul heyecanı kimi zaman kahvaltılarına, kimi zaman da boylarından büyük çantalarına yansıdı.

Haberin Devamı

Bu seçkiyi hazırlarken çok zorlandık çünkü fotoğrafların hepsi birbirinden güzeldi. Tüm takipçilerimize teşekkür ediyor, bütün miniklere de başarılar diliyoruz.
Siz de çektiğiniz fotoğraflarla Hürriyet'i şekillendirmek ve bir de üzerine para kazanmak istiyorsanız hemen Scoopshot'lı olun, Hürriyet'ten ve diğer medya devlerinden gelecek görevleri bekleyin.

MİNİKLERİN İLK GÜN HEYECANI / FOTO GALERİ

SCOOPSHOT NEDİR?

Scoopshot, hem sizi dünya medyasının devlerine bağlayacak hem de çekip paylaştığınız fotoğraflardan para kazanmanızı sağlayacak bir akıllı cihaz uygulaması.

Avrupa'da 2010'da başlayıp üç yıl içinde tüm dünyaya yayılan; SkyNews, Deutsche Welle, USA Today, Metro gibi önde gelen medya kuruluşlarının da işbirliği yaptığı Scoopshot'ı kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken akıllı telefonunuzdan ve bazı tablet bilgisayarlardan AppStore'a (https://store.scoopshot.com/app/hurriyet/ios), Google Play'e (https://store.scoopshot.com/app/hurriyet/android) ya da Windows Store'a (https://store.scoopshot.com/app/hurriyet/wp) girip, ücretsiz Scoopshot uygulamasını indirmek.
E-postanızla birkaç dakika içinde bir hesap açtıktan sonra vatandaş gazeteci olmaya hazırsınız.

Haberin Devamı

SCOOPSHOT NASIL ÇALIŞIYOR?

Scoopshot'ı en iyi şekilde kullanabilmek için öncelikle Hürriyet Dünyası'ndan ve diğer medya devlerinden gelecek görevleri kaçırmayın. En güzel görüntüyü siz çekin, fiyatını belirleyin ve gazetenizi şekillendirmenin keyfini yaşayın.
Ancak her zaman görevleri beklemenize de gerek yok. Siz haber değeri taşıdığına inandığınız görüntüleri Scoopshot'la paylaşın, o görüntüyü arayan gelsin sizi bulsun.
Yani kısacası bazen biz sizi belli bir olayı görüntülemeniz için görevlendirelim, bazen de siz görüntülenmesi gerektiğine inandığınız şeyi görüntüleyip bize gönderin.
Gönderdiklerinizin öne çıkmasını istiyorsanız kimlik ve iletişim bilgilerinizi sisteme girmeye, Scoopshot uygulamasının kamerasıyla çekmeye ve konum bilgisinin otomatik yüklenmesine özen gösterin.
Siz de şimdi Scoopshot'ı indirin ve Hürriyet Dünyası'ndan gelecek görevleri bekleyin!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!