'Kötü muameleye uğradım' deyip polis otosunu yaktı

Güncelleme Tarihi:

Kötü muameleye uğradım deyip polis otosunu yaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 13:16

İstanbul Fatih'te akrabasıyla yaşadığı kavga sonrasında polis merkezine giden Kadir Ergin, polisin kendisine kötü muamelede bulunduğunu iddia ederek resmi ekip otosunu benzin döküp yaktı. Yakındaki bir petrol istasyonuna giderek yakıt pompalarını alarak tehditler savuran Ergin, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Fatih’te bir akrabasıyla kavga eden Kadir Ergin, darp nedeniyle Şehremini Polis Merkezi’ne gidip ifadesini verdikten sonra şikayetçi oldu. Alkollü olduğu belirtilen Ergin, kavga ettiği akrabasının ifade işlemleri yapılırken, kendisine karakolda kötü muamele edildiğini iddia ederek yakında bulunan akaryakıt istasyonuna gitti. Bidona benzin doldurarak saat 09.30 sıralarında karakola geri dönen Ergin, karakolun önüde park halinde olan ekip otosunu benzin dökerek ateşe verdi. Araçtan alevler yükselmesi üzerine polis memurları yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, söndürülen otomobili soğuttu.

POLİSE KIZIP EKİP OTOSUNU YAKTI

BENZİN İSTASYONUNDA KORKU DOLU ANLAR

Elindeki benzin bidonu ve jiletle tehditler savuran Ergin, üzerine benzin dökerek kendisini ateşe vermekle tehdit etti. Polis memurlarını kendisine yaklaştırmayan ve tehditler savuran adam, daha sonra tekrar akaryakıt istasyonuna yöneldi. İstasyonda benzin pompalarını eline alan Ergin, polis memurlarına tepki gösterdi. Resmi polisler tarafından ikna edilmeye çalışılan Ergin, arkasından yaklaşan bir sivil polis memurunun üzerine atlamasıyla yere yatırıldı. Elindeki benzin bidonu ve pompaları alınan Ergin, kelepçelenerek polis otosuna bindirildi, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!