Yılmaz Özdil'in yeni kitabına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Özdilin yeni kitabına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2013 16:42

Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in yeni kitabı "Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda", henüz lansmanı yapılmadığı halde çok yoğun bir ilgi gördü. 100 bin olarak ön görülen ilk baskı adedi 150 bine çıkartıldı.

Haberin Devamı

2002 seçimlerinin sonucunda AKP’nin iktidara gelmesinden bu yana yaşananları tarihsel bir çizgide, nerdeyse yorumsuz denebilecek bir üslupla, anlattığı ya da hatırlattığı "Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda" ile ilk kez sıfır bir kitaba imza atan Yılmaz Özdil yoğun ilgiyle karşı karşıya.

İlk baskısı 100 bin olarak planlanan kitabın ön siparişe açılmasından itibaren tüm satış kanallarından gelen ısrarlı istekler doğrultusunda baskı sayısı 150 bin adete yükseltildi. Kitap raflarda yerini alırken, lansman tarihi de 9 Eylül olarak saptandı.

Özdil kitabını şu sözlerle anlatıyor:

“Beş gazetenin arşivinden 460 bin sayfa taradım. Sırf arşiv taraması 1.5 senemi aldı. İsim Şehir Hayvan ve İsim Şehir Bitki gibi köşe yazılarımdan derleme değil... Sıfırdan yazıldı. 3 Kasım 2002’de başlıyor. Bugüne kadar geliyor. Çıraklık, kalfalık, ustalık diye üç bölümden oluşuyor.”

Haberin Devamı

Yılmaz Özdilin yeni kitabına büyük ilgi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!