Gecelerin anahtarı eğlence sokakları

Güncelleme Tarihi:

Gecelerin anahtarı eğlence sokakları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2013 01:28

Ankara Hürriyet’in “Geceler değişiyor” başlıklı yazı dizisinin son durağı, ünlü restorantları, kafe, bistrolarıyla eğlence severleri gecelere hazırlayan AVM’ler ve eğlence sokakları oldu.

Haberin Devamı

“Gri Şehir” olarak bilinen fakat Bestekar Sokak, Tunus Caddesi, Ümitköy, Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa’daki renkli eğlenceleriyle birçok yere taş çıkartan Ankara gecelerinde son olarak AVM’ler (Alışveriş merkezi) ve onların konsept eğlence sokaklarına uğradık.
Başkentlilerin haftasonu vazgeçilmezleri arasında yer alan ve mutlaka uğradığı AVM’ler, Ankara gece hayatına açılan kısa bir yol gibi. Son yıllarda birbiri ardına açılan AVM’ler arasında konsept eğlence sokaklarıyla ön plana çıkan Armada Hayat Sokağı, Panora AVM ve Tepe Prime gençlerin gece eğlencesine çıkmadan önce mutlaka uğradığı mekanların başında geliyor.

GÜNÜN HER SAATİ DOLU

Bünyelerinde barındırdıkları birbirinden ünlü markalarla günün her saatinde popülerliğini yitirmeyen AVM’ler, hava karardıktan sonra da aynı yoğunluğu yaşamaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markalardan alışveriş yaptıktan sonra bistro, kafe ve restoranlarda günün yorgunluğunu atan Ankaralılar, eğlence hazırlığına da bu mekanlarda başlıyor. Düzenlenen konserler ve programlarda dolup taşan konsept eğlence sokakları, Ankara gecelerine açılan bir pencereyi anımsatıyor.

Haberin Devamı

GECENİN NABZINI TUTUYORUZ

Mekan sahipleri Ankara gece hayatının AVM’ler ve eğlence sokaklarında başladığını belirterek, “Gece hayatının anahtarı bizlerde. Hangi gece Ankara gece hayatının ne kadar renkli ve ne kadar hareketli olacağını AVM’lerdeki eğlence sokaklarına bakarak anlayabiliyorsunuz” dedi.
Mekanlardaki profilin oldukça değişken olduğunu belirten işletmeciler, her yaştan müşterinin eğlence sokaklarına uğradığını vurgulayarak, şöyle konuştu: “7’den 70’e herkes AVM eğlence sokaklarında vakit geçiriyor. Burada herkese hitap eden bir yer var, alışverişinizi yapıyorsunuz ve işiniz bittikten sonra isterseniz kahve içiyorsunuz ya da içkinizi yudumluyorsunuz. Türkiye çapında ünlü birçok restoran da burada yer alıyor ve en lezzetli yemeklerin tadına bakabiliyorsunuz.”

OTO SHOW GİBİ

AVM’lerin önünde yer alan vale hizmetleri, gece hayatının ne kadar hareketli geçtiğini gösteriyor. Metrelerce sıralanmış birbirinden lüks otomobiller, Ankara gece hayatının İstanbul’u aratmadığını kanıtlıyor. Panora AVM’nin önüne park eden yaklaşık 1 milyon 350 bin TL değerindeki Ferrari 458 İtalia marka bir araç, eğlence sokağına gelen herkes tarafından büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

SPORCUDAN DİPLOMATA HERKES BURADA

Gece eğlencesine geçmeden önce eğlence sokaklarında vakit geçirmenin oldukça keyifli olduğuna değinen vatandaşlar da, “Alışveriş yapıyoruz, sinemaya gidiyoruz ve daha sonra akşam serinliğiyle birlikte güzel bir restoranda yemek yiyip içkimizi yudumlayabiliyoruz. Üniversite öğrencilerinden, iş adamlarına, diplomatlardan sporculara kadar herkes hareketli gece hayatından önce buralara uğramayı ihmal etmiyor” dedi.

HAYAT SOKAĞINDA KEYİFLİ SOHBETLER

Armada AVM’nin “Hayat Sokağı” alışveriş ve eğlencenin keyfini bir arada yaşamak isteyenlere hitap ediyor. İş çıkışlarında ya da öğle molasında soluklanmak isteyenlerin uğrak mekanlarından birisi olan “Hayat Sokağı” ister sıcak bir kahve ya da Ankara’nın en lezzetli yemeklerini tatma fırsatını sunuyor. AVM’den çıkan gençler, hayat sokağındaki banklarda oturup dinlenebilirken, isteyenler de kafe ya da bistrolarda sohbet edebiliyor.

Haberin Devamı

GECEDEN ÖNCE TEPE’YE

Tepe Prime’ın eğlence sokağı da Ankara gecelerinde doyasıya eğlenmek isteyenlerin buluşma noktası haline geldi. Birbirinden ünlü restoran, kafe ve bistrolarda bir araya gelen Başkentliler, şehrin gözde mekanları arasında sayılan Tepe Prime’de gecelere hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!