Gölbaşı şenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı şenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2013 01:28

Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği, 20 Eylül’de başlayacak. Ferhat Göçer ve Sevcan Orhan’ın sahne alacağı şenlikte; bisiklet, halk koşusu, baklava ve höşmerim, balık tutma ve yüzme yarışmaları düzenlenecek.

Haberin Devamı

Gölbaşı Belediyesi, bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. Mogan Gölü çevresinde 20-21-22 Eylül’de gerçekleşecek olan şenlikte, Ferhat Göçer ve Sevcan Orhan sahne alacak.
Çeşitli yarışmaların renk katacağı şenlikte; bisiklet, halk koşusu, baklava ve höşmerim, balık tutma ve yüzme yarışmalarının yanı sıra Mogan Gölü üzerinde model tekne ve uçakların gösterisi gerçekleştirilecek.

BAŞKAN’DAN DAVET

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 10’uncusu yapılacak olan Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği için hazırlıkların sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, tüm Ankaralıları ve Gölbaşılıları, şenliğe davet etti. Başkan Odabaşı, “Şenlik ilçemizi dünyaya tanıtmak için büyük fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için Gölbaşı Belediyesi olarak seferber olduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!