Toronto'ya Terrace ile giriş yapacak

Güncelleme Tarihi:

Torontoya Terrace ile giriş yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2013 01:03

Sarıyer, Atakent ve Esenyurt'ta projeleri devam eden İnanlar İnşaat yurtdışı açılımını Kanada'dan yapacak. 100 milyon dolarlık projeyi Toronto'ya yapacaklarını belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, projeyi Türkiye'de de satışa çıkaracaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ekim’de imzaları atılacak 200 konutluk projede İstanbul’da olduğu gibi Terrace markası kullanılacak.

SARIYER’E 2 VİLLA PROJE

Sarıyer’de satışı devam eden projeleri bulunan şirket, Eylül’de Terrace Doğa ve Terrace Vadi adıyla 2 yeni villa projesinin de temelini atacak. Kartal ve Atakent’te de arsa yatırımları olduğunu ve yeni arsa alımı için çalışmaların devam ettiğini belirten İnan, bu bölgelerdeki projelere 2014 Mayıs’ta başlayacaklarını söyledi. İnan, 170 metre ile İstanbul’un 9’uncu yüksek binası olan Atakent projesi Terrace Tema’yı yıl sonunda teslim edeceklerini ifade etti. İnan, Esenyurt’ta konumlanan Terrace Mix’in ilk etabını yılsonunda, ikinci etabı ise 2014 sonunda tamamlayacaklarını belirtti.

MARKA ŞEHİRLER KURMALIYIZ

Serdar İnan, “Dünyada 1 trilyon dolarlık gayrimenkul satışı var. Bunun 80 milyar doları Amerika’da. Türkiye 2-3 milyar dolar seviyesinde. Yani binde 3’lerde kaldık” dedi. İnan, marka şehirler yaratarak dünya pazarında söz sahibi konuma gelineceğini ifade etti. İstabul’a simge değeri olan yapılar inşa edilmesi gerektiğini belirten İnan, “İstanbul mevcut binalarla marka şehir olamaz” dedi. Marka şehir olmak için bazı projeler geliştirdiklerini belirten İnan, “Hayata geçirmek istediğimiz projelerden biri her iki köprünün ve Ayasofya’nın da izlenebileceği Haydarpaşa açıklarında yer alacak Sultanada projesi. Maliyeti 100 milyar, satışı 300 milyar doları bulacak projede 300 bin kişi yaşayabilecek” diye konuştu.
Mayıs ayında satış rekoru kırdıklarını söyleyen Serdar İnan, satışların yüzde 250 arttığını, mayısta 80 milyon liralık satışa imza attıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

SATILIK KONUT İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!