Beylikdüzü’ne 250 milyonluk proje

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzü’ne 250 milyonluk proje
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2013 01:03

LİV Yapı, Beylikdüzü’ne 1500 konutluk yeni proje başlatıyor. 100 dönüm arsa üzerinde hayata geçecek proje, 250 milyon TL yatırım değerine sahip. Beklenen ciro ise 600 milyon TL.

Haberin Devamı

LİV Yapı ilk projesi için Beylikdüzü’nü seçti. 3S Kale’nin arsası üzerinde hasılat paylaşımı ile inşa edilecek Kale Kent için Gül İnşaat ve Liv Yapı birlikte hareket edecek. 8 katlı blokların yükseleği projede 1500 konut yer alacak. 100 dönüm arsada konumlanacak projede, alanın yüzde 70’i yeşile ayrılacak. Su öğelerine geniş yer ayrılacak projede 2 etaptan oluşacak. Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, ruhsatı alınan ve hafriyat çalışmaları başlatılan projelerine yaklaşık bin kişiden ön talep aldıklarını ifade etti.

YÜZDE 50 KAZANDIRIR

Beylikdüzü’ne 250 milyonluk proje

Eylül’de satışlara başlayacaklarını söyleyen Aydın, “Bölgede altı dükkan olan apartman yoğunluğu var. Yeşili az, beton kütle üzerine oturan projeler oldukça fazla. Biz ise projemizde peyzaja ciddi önem veriyoruz” dedi. Beylikdüzü’nün son yıllarda beyaz yakalı kesimden önemli göç aldığını ve gelişen ulaşım sistemleri ile fiyatların yükseldiğini belirten Aydın, projelerinde başlama ve bitiş tarihi arasında en az yüzde 50 prim beklediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

OTEL PROJESİ YOLDA

Liv Yapı, konutun yanında otel yatırımı da yapmaya hazırlanıyor. 2. Maslak olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu’nda şehir oteli inşa edeceklerini belirten Aydın, “Basın Ekspres Yolu üzerinde eski Pegasus yönetim binasını satın aldık. Otel yapıp 1 sene içinde açacağız. Yatırım değeri yaklaşık 16 milyon Euro olacak” dedi. İstanbul’un içinde her lokasyonu değerlendirdiklerini belirten Aydın, Beylikdüzü’ndeki projenin arsa sahipleri 3S Kale ile yeni projeler geliştirebileceklerini de dile getirdi.

Aile şirketleriyle devam

-SÖNMEZ Aydın’ın kurucusu olduğu Liv Yapı sektörde yeni olmasına karşın inşaatta tecrübeli. Aile şirketleri olan Gül İnşaat, Gül Yapı, Gül Proje, Şahin İnşaat ile Büyükçekmece, Beylikdüzü, Eyüp, Güneşli, Florya, Yeşilköy gibi noktalarda çok sayıda proje geliştirdiklerini belirten Aydın, bu firmalarla ilişkisinin devam ettiğini, yeni bir yapılanma hedefi ile Liv Yapı’yı kurduğunu söyledi. Aydın, Gül Yapı’nın Esenyurt’ta, metrobüse yürüme mesafesindeki bir lokasyonda 500-600 konutluk bir proje inşa edeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

SATILIK KONUT İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!