Metro Holding'e ikinci büyük transfer

Güncelleme Tarihi:

Metro Holdinge ikinci büyük transfer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2013 13:27

Galip Öztürk’ün sahibi olduğu Metro Holding son günlerde bünyesine kattığı isimlerle gündemde. MÜSİAD eski Başkanı Ali Bayramoğlu’nu geçtiğimiz hafta Metro Turizm’in başına geçmesinden sonra şimdi de Kızılay eski başkanı Metro bünyesi katıldı. Kızılay eski Başkanı Tekin Küçükali, Van Et’in tepe yönetimine getirildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl başında İstanbul Emniyeti’nin yaptığı operasyon sonrası bir süre tutuklu kalan Galip Öztürk’ün sahibi olduğu Metro Holding iki haftada iki önemli transferle gündeme geldi. Finans alanındaki işleri Ali Bayramoğlu’nun BAB Group ile birleştiren Galip Öztürk, Kızılay’da 6 yıl başkanlık yapan Tekin Küçükali’yi de holding bünyesine kattı.

Bostan Gıda ve Metro Holding iştiraklerinden Van Gıda’nın yönetim kurulu başkanlığına Tekin Küçükali getirildi. Borsa İstanbul’da Van Gıda adı ile işlem gören Van Et ve Manisa Salihli ve Afyon Sandıklı’da 250 dönüm kapalı sera alanında organik domates üretimi yapan Bostan Gıda yeniden yapılanma sürecinde Tekin Küçükali ile yoluna devam edecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tekin Küçükali, “Ürettiğimiz domatesler bugün ilkemizin en az tarım artığı bulunan, dünyanın kabul gördüğü ürünlerdir. Bostan gıda ve Van et gıda Türkiye’nin iki önemli bilinen markasıdır. Bir süre için pazardan uzak kalmış olsak da eski Pazar payımızı akılcı yatırımlarla kolayca yerine koyabilecek güce ve iradeye sahibiz. Koşullar el verdiği ölçüde başarılı olabilmemiz için önümüzde bir engel göremiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!