‘Kriminal Tırmanış’ kamerada

Güncelleme Tarihi:

‘Kriminal Tırmanış’ kamerada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2013 02:19

İSTANBUL’da ablası ve 3 kişiyi öldürdükten sonra diğer kurbanlarının peşinden giderken yakalanan Deniz Şahin’in kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Önceki gün çıkarıldığı savcılık ve mahkemede cinayetleri hatırlamadığını söyleyen Şahin, Fatih’te Aziz Caner Emre’yi ve Esenyurt’ta Harun Koçalı’yı öldürdükten sonra kaçarken civardaki işyeri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Fatih’teki cinayetin ardından Deniz Şahin’in kaçışı sırasında yardım ettiği gözüken görüntülerdeki beyaz tişörtlü ve şapkalı B.K isimli şahsın yakalanması için emniyet çalışma başlattı.

İstanbul Fatih’te 3 saat arayla ablası Songül Polat ile Yusuf Deli, Aziz Caner Emre ile 20 saat sonra Esenyurt’ta Harun Koçalı’yı öldüren Deniz Şahin’in kamera görüntüleri ortaya çıktı. Polis tarafından sürdürülen soruşturmada, olayların gerçekleştiği civarda birçok kamera kaydı incelendi. Fatih’te Aziz Caner Emre’yi öldüren katil zanlısı Deniz Şahin olaydan sonra handan çıkıp kaçarken, bir işyerinin güvenlik kamerasına takıldı. Deniz Şahin saat 16.13’de hanın içine giriyor. Olaydan 6 dakika sonra zanlı Deniz Şahin handan koşarak çıkıyor. Deniz Şahin’in kaçtığı anda uzaktan hanı izleyen ve el kol hareketleri yapan beyaz tişörtlü ve şapkalı bir kişi ise polis tarafından aranıyor. Aranan şahsin adının B,K olduğu belirtildi. Esenyurt’ta bir işyerinden elde edilen güvenlik kamerası görüntülerinde ise Harun Koçalı’nın aracı uzaktan gözüküyor. Olayın gerçekleştiği noktayı görmeyen kamera, saldırı gerçekleştirildikten sonra katil zanlısı Deniz Şahin’i kaçarken yakalıyor. Zanlı kaçtıktan sonra, saldırıya uğrayan Harun Koçalı’nın aracının sağ kapısı açık halde geri geri geldiği görülüyor.

4 KİŞİYİ ÖLDÜREN ŞÜPHELİ KAMERADA


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!