GTA 4 oynayıp bakıcısını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

GTA 4 oynayıp bakıcısını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2013 01:27

ABD'de bir çocuk, GTA 4 oynadıktan sonra 87 yaşındaki bakıcısını öldürdü. Yetkililer, cinayetin kasıtlı olarak işlendiği görüşünde.

Haberin Devamı

ABD’nin Lousiana eyaletinde 8 yaşında bir çocuk Grand Theft Auto (GTA) 4 oynadıktan sonra kasıtlı olarak 87 yaşındaki bakıcısı Marie Smothers’ı kendi silahıyla ensesinden vurarak öldürdü.

Eyalet yasaları gereği yaşı nedeniyle yargılanamayacak olan çocuğun işlediği cinayet önümüzdeki günlerde beşincisi piyasaya sürülecek olan oyunla ilgili tartışmaların şiddetlenmesine neden oldu.

Polis olayın yaşandığı eve geldiklerinde cesedin yanındaki televizyon setinin açık olduğunu ve oyun konsolunda GTA’nın çalışır durumda olduğunu söyledi.

Davaya bakan Kevin Garig, "Cinayeti gerçekleştiren çocuğun mutlu ve sağlıklı bir aile ortamından geldiğini, anne babasıyla bir problem yaşamadığı gibi öldürdüğü Marie Smothers ile de yakın ilişki içinde olduğunu, hatta yanında kaldığında yaşlı kadınla aynı yatak odasını paylaştığını tespit ettik" dedi.

Haberin Devamı

Yetkililer çocuğun, akrabası olan kadını silahla oynarken yanlışlıkla vurduğunu iddia ettiğini, ancak elde ettikleri kanıtların kasıtlı bir cinayete işaret ettiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!