Dediğini yapıp 4'üncü canı aldı

Güncelleme Tarihi:

Dediğini yapıp 4üncü canı aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2013 01:50

Fatih’te, 3 saat içinde ablası ve iki arkadaşını öldürüp “Daha öldüreceklerim var” diyen Deniz Ş., 24 saat sonra yakalandı. Ama yakalanıncaya kadar, dediğini yapıp bir can daha almıştı...

Haberin Devamı

FATİH’te önceki gün 3 saat içerisinde ablası ve iki arkadaşını öldüren Deniz Ş.’nin “Daha öldüreceklerim var” dediği öğrenilince izinleri kaldırarak alarma geçen İstanbul polisi, 3’lü katliam şüphelisini 24 saat sonra, dördüncü canı aldıktan sonra, Kocamustafapaşa’da yakaladı. Poliste 20’ye yakın geliş kaydı bulunan Deniz Ş., 4 ay önce cezaevinden çıktı. Önceki gün, ablası olan, iki çocuk annesi Songül Polat’la (37) buluştu. İkili ablanın cipiyle Yedikule, Mermerkule Sokak’a gittiler. Deniz Ş., saat 15.00 sıralarında, 9 mm’lik tabancayla başına ateş ederek ablasını öldürdü. Olay yerinde polisin çalışması sürerken, Deniz Ş. saat 16.00’da arkadaşı Aziz Caner Emre’nin (26) kaldığı Silivrikapı Caddesi’ndeki Dokurhan’a gitti. Emre’yi de tabancayla başından vurarak öldürdü.

ŞÜPHELİ BÖYLE GÖZALTINA ALINDI

MERMİ BİTİNCE SATIR

Deniz Ş.’nin üçüncü hedefi, 30 dakika sonra Kocamustafapaşa Meydanı’nda karşılaştığı Yaşar Deli (39) oldu. İddaya göre babasıyla tartışıyor diye Deli’yi öldürmek istedi ama tabancasında mermi kalmadı. Bunun üzerine Deniz Ş., Yaşar Deli’ye satırla saldırdı. Boynu, göğsü, kol ve bacağından yaralanan Yaşar Deli, hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

7 KİŞİ POLİSE SIĞINDI

Polis, Deniz Ş.’nin ismini akşam saatlerinde tespit etti. Arkadaşlarından biri, “Birkaç saat önce görüştük. ‘Daha işim bitmedi’ dedi” bilgisi verince, bölgedeki ekipler alarma geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki izinler geçiçi durduruldu. Deniz Ş. ile bağlantısı bulunan 7 kişi öldürülme korkusuyla polise sığındı. Polisin her yerde aradığı Deniz Ş. dün saat 11.00’de Esenyurt’ta ortaya çıktı.

POLİS TAKİBİNDEKİNİ VURDU

Bir uyuşturucu operasyonu nedeniyle polisin teknik takibindeki Harun Koçalı’yı (32), otomobiliyle sokakta kıstırarak öldüren Deniz Ş., daha sonra Kocamustafapaşa’da bir arkadaşının otoparkına gitti. Deniz Ş.’nin gidebileceği yerleri belirleyen polis, otoparkta pusu kurmuştu. Deniz Ş. otomobilden inerken gözaltına alındı. Öldürdüğü kişilerin yakınlarının saldırdığı Deniz Ş.’yi polis, güçlükle gruptan kaçırdı.

SALDIRIYA KARŞI ZIRHLI KORUMA

Deniz Ş., olası bir saldırıya karşı, özel harekât ve çevik kuvvet polislerinin desteğiyle sağlık kontrolüne götürüldü. Kurşun geçirmez yelek giydirilen Deniz Ş.’yi özel harekât polislerinin kullandığı zırhlı akrep aracıyla taşıdı. Ancak olası saldırıya karşı çok sıkı önlem alan polislerin kumaş yelek giymesi dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!