Bursaspor-G.Saray biletleri satışa çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor-G.Saray biletleri satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2013 11:13

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor'un kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçının bilet satış programı belirlendi. Biletler yarın saat 10.00 itibariyle satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada E-Bilet Projesi kapsamında başlanacak olan bilet satışlarında prosedür gereği bilet alacak olan taraftarların kimliklerinin yanında olması gerektiği belirtildi. Açıklamada, "Bilet satışları TC Kimlik numarası üzerinden yapılacak olup her TC Kimlik numarasına 1 adet bilet satılacaktır. Biletlerin üzerlerinde adı soyadı ve TC Kimlik numaraları yazacak, alınan biletleri sadece bilet sahipleri kullanabilecektir. İkinci şahısların biletleri kullanmaları halinde hem bilet sahibi hem de kullanıcı hakkında 6222 sayılı kanun çerçevesinde işlem yapılacaktır. İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF statüleri, TFF Talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarımızda olduğu gibi bileti veya kombinesi olmayan taraftarlarımız ve çocuklar da müsabakaya alınmayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Sadece Biletix Atatürk Stadı ana gişeden yapılacak satışlar yarın saat 10.00 itibariyle başlayacak. Biletix çağrı merkezi, Web bilet satış kanalı ve diğer bilet gişelerinden ise bilet satılmayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle: "Bursagaz VIP B Tribünü 1. Sıra: 300 TL, Bursagaz VIP B Tribünü 2-6.Sıralar: 200 TL, Kapalı Tribün C Blok: 50 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Açık Kale Arkası: 20 TL, Misafir Tribünü: 20 TL"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!