Mehmet Haberal: Durmak yok...

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Haberal: Durmak yok...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2013 12:58

Ergenekon davasında 12 yıl 6 ay hapis cezası alan ve tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, "Durmak yok çalışmak çok" dedi.

Haberin Devamı

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde incelemelerde bulunmak için Alanya'ya geldi. Hastane çalışanlarınca çiçeklerle karşılanan Haberal, hastane hakkında yetkililerden bilgi aldı ve hastaneyi gezdi. Alanya'da yıllar önce kurulan Başkent Üniversitesi'nin sağlık merkezini ve bilim kurumunun faaliyetlerini görmeye geldiğini söyleyen Haberal, çalışmaların temelini sağlam attıklarını belirtti.

Haberal, "Başkent Üniversitesi'nin parolası hafta 7 gün 24 saat durmak yok, çalışmak çok. Çok çalışmak lazım yoksa ülkemizi kalkındıramayız" dedi. Bir gazetecinin "(Durmak yok, yola devam) AK Parti'nin sloganı gibi olmadı mı?" sorusu üzerinde Haberal, "Hayır. Çalışmaya devam. Başkent Üniversitesi'nin parolası. Hafta 7 gün, gün 24 saat. Hiçbir arkadaşım bir dakika boş durmaz" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Siyaset ile ilgili soruları cevapsız bırakan Haberal, "Sadece sağlık ve bilimle ilgili çalışmalarım var. Zamanı gelince onlarla ilgili de açıklama yapacağım" dedi. Sağlığına yönelik sorulara Haberal, "Çalışıyorum görmüyor musun? Nasıl görünüyorsam öyleyim. Onu niye sordunuz anlamadım. Çok şükür Allah'a" cevabını verdi.

BAKMADAN GEÇME!