Teknede eğlence

İshak Cerit, Cennet Koyu’na demirli teknesinde parti verdi. Konukları, Cerit’in bilgisayardan çaldığı şarkılarla dans etti.

Haberin Devamı

İşadamı İshak Cerit, Bodrum-Cennet Koyu’na demirli Aloha adlı teknesinde önceki gün parti verdi. Eğlenceye katılanlar arasında Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti ile Ece Vahapoğlu da vardı. Partinin DJ’liğini de üstlenen Cerit, konuklarını dizüstü bilgisayarından çaldığı şarkılarla eğlendirdi. Partidekiler hem Cerit’in şarkılarıyla dans etti hem de denize girip güneşlendi.

Evliliğe ilk adım

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan ve eşi Sevay Kızılhan’ın oğulları Burak Kızılhan ile Zeynep-Osman Zeki Köseoğlu çiftinin kızları Harika Köseoğlu, evliliğe giden yolda ilk adımı attı, nişanlandı. Hotel Les Ottomans’daki nişan törenine çiftin ailelerinin yanı sıra iş, sanat, politika, spor ve sosyal hayatın tanınmış simaları katıldı. Çift, önümüzdeki yaz nikâh masasına oturacak.

Caz günleri

Haberin Devamı

Akbank Caz Festivali, 23’üncü yılında yine dopdolu bir programla kapılarını açıyor. 25 Eylül-12 Ekim günleri arasında İstanbul’da caz rüzgârları estirecek olan festivalin bu yıl öne çıkan isimleri arasında; Cassandra Wilson, Harriet Tubman, Enrico Rava, Elina Duni Quartet, Mare Nostrum ve Nicholas Payton, Mos Def, Mulatu Astatke, Sex Mob, Lost Fingers, Jehan Barbur-İlhan Erşahin ve Jim Rotondi yer alıyor.

Ayıptır çekmeyin

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden işadamı Hakan Bilal Kutlualp, önceki gece Ortaköy’deki Reina’daydı. Kutlualp, mekândan sarışın bir kadınla el ele çıktı. Patlayan flaşlarla panikleyen ikili, ellerini ayırdı. Muhabirlere “Çekmeyin, ayıptır” diye tepki gösteren Kutlualp, yanındaki kadına arkadaşının arabasına binmesini söyledi. İki araç birbirini takip ederek uzaklaştı.

Şampanyalı parti

Önceki gün Bodrum’da parti verenlerden biri de Sabancı ailesinin genç üyesi Hacı Sabancı’ydı. Genç işadamı, lüks teknesinde arkadaşlarını ağırladı. Şampanyaların patlatıldığı partide Sabancı, arkadaşlarıyla dans edip eğlendi.

Romantik gece

Sinem Yıldırım ve Musa Aytun, önceki akşam yemeğe çıktı. Nişantaşı’ndaki bir mekânda baş başa yemek yiyen ve gece boyunca şakalaşan çift, çıkışta el ele yürüyüş yaptı.

Haberin Devamı

Bodrum’da ilk sergi

Ressam Muzaffer Akyol, Bodrum’daki ilk kişisel sergisini Torba’daki Casa Dell’Arte Otel’de açtı. Akyol’un 2011-2012 yılları arasında yaptığı resimlerin yanı sıra güncel konuların işlendiği eserlerin yer aldığı serginin önceki gün yapılan açılış kokteyline Burcu Sönmez, Erhan Yazıcıoğlu ve Ahu Serter gibi ünlü isimler de katıldı. Sergi, 14 Ekim’e kadar görülebilecek.

Yazarın Tüm Yazıları