Damat-kayınpeder aynı anda birbirini bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Damat-kayınpeder aynı anda birbirini bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2013 10:45

Antalya'da meydana gelen aile kavgasında amatör futbolcu 23 yaşındaki Mehmet Nihat Memiş, tartıştığı kayınpederi 48 yaşındaki Rıfat Sezgin’i göğsünden bıçakladı. Göğsüne saplanan bıçağı çıkararak damadının göğsüne saplayan Sezgin, daha sonra yaşamını yitirdi. Antalya'da yaşanan bir diğer olayda ise eşinin sığındığı akraba evini basan öfkeli koca pompalı tüfekle bir kişiyi vurdu.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Kocasından şiddet gördüğünü iddia eden ikiz bebeklerine 8 aylık hamile Nilüfer Memiş, durumunu Alanya’da oturan babasına bildirdi. Alanya’dan Antalya’ya kızının evine gelen Rıfat Sezgin, burada damadı Kadriyespor’un amatör futbolcusu Mehmet Nihat Memiş’le tartışmaya başladı.

BIÇAĞI GÖĞSÜNDEN ÇIKARIP DAMADINA SAPLADI



BIÇAĞI GÖĞSÜNDEN ÇIKARIP DAMADINA SAPLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine damat Mehmet Nihat Memiş, iddiaya göre elindeki bıçağı kayınpederi Rıfat Sezgin’in göğsüne sapladı. Göğsündeki bıçağı çıkararak damadının göğsüne saplayarak yaralayan Rıfat Sezgin, evden çıkıp apartmanının önünde yığıldı. Görgü tanıklarının çağırdığı sağlık ekipleri, kayınpeder Sezgin’in duran kalbini çalıştırmak için yaklaşık 1 saat uğraştı ancak kurtaramadı. Yaralı damat Memiş de çağrılan ikinci bir ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.

Nilüfer ve Mehmet Nihat Memiş çiftinin komşuları, futbolcu Mehmet Nihat Memiş’in eşine uzun zamandır şiddet uyguladığını iddia etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Sezgin’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

5 KULÜP DEĞİŞTİRDİ

Futbolcu Mehmet Nihat Memiş, 2003 yılında Antalya Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısından yetişti. 2005’te Varsakspor’a transfer olan Memiş, 2008 yılında Konyaaltı Belediyespor’a gitti. Burada 1 sezon oynadıktan sonra 2009’da Kaş Gençspor’a giden Mehmet Nihat Memiş, 2011 yılında Kadriyespor’a geçti. 2 yıldır futbol oynamadığı belirtilen Memiş, halen Kadriyespor’un futbolcusu olarak görülüyor.

Haberin Devamı

ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI

Antalya'nın Kepez İlçesi’nde, eşinin sığındığı akraba evini basan öfkeli koca yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı, bir kişi yaralandı. Olay, dün saat 20.30 sıralarında Zeytinlik Mahallesi, Hurdacılar Sitesi girişinde meydana geldi. İzmir’de oturan Sevgi Saygılı, iddiaya göre geçtiğimiz günlerde kendisine şiddet uygulayan eşi Kenan Saygılı’dan kaçarak Antalya’daki dayısının oğlunun evine sığındı.

Haberin Devamı

Eşinin izini süren Kenan Saygılı, yanına aldığı pompalı tüfekle Antalya’ya geldi. Eşinin sığındığı eve giden Saygılı, eşinin yakınları ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kenan Saygılı, iddiaya göre otomobilinden tüfeğini alarak eşinin dayısının oğlu Ahmet Şirin’i kasıklarından vurdu. Eşini zorla otomobile bindirenKenan Saygılı, hızla olay yerinden uzaklaştı. Kocası gözlerinin önünde vurulan Hilal Saygılı, kucağında 4 yaşındaki çocuğu ile şok geçirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine önce gelen polis ekipleri, yaralıyla ilgilendi.

AMBULANS ŞOFÖRÜNE TEPKİ

Çağrılan ambulansın şoförü adresi bulamayınca vatandaşlar, yaralı Ahmet Şirin’i minibüse bindirerek hastaneye götürmeye çalıştı. O sırada adrese ulaşan ambulans, yaralıyı minibüsten aldı. Olay yerine geç gelen ambulansa tepki gösteren bir kişi şoförü tartaklamaya çalışınca, durumu yatıştırmak üzere polis devreye girdi. Ahmet Şirin, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alınırken, Kenan Saygılı’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!