Haberal ile basın danışmanının ilginç diyaloğu

Güncelleme Tarihi:

Haberal ile basın danışmanının ilginç diyaloğu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2013 14:22

Ergenekon Davası kapsamında tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden 5 Ağustos 2013’de tahliye olan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, 12 gün sonra kurucusu olduğu Başkent Üniversitesi İstanbul Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Bir hastayı da bizzat muayene eden Haberal, hastaneyi teftiş ederek, eksikliklerin tamamlanması için talimat verdi. Haberal’ın hastane çıkışında basın danışmanı Mete Akyol ile arasındaki ilginç dialog ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Altunizade’deki Başkent Üniversitesi İstanbul Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sabah erken saatlerde gelen Prof. Dr. Mehmet Haberal, beyaz önlüğünü giyerek doktorlar ve çalışanlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra hastaları ziyaret eden Haberal, bir hastayı da bizzat muayene etti. Hastane yetkilileriyle birlikte hastaneyi gezerek teftiş yapan CHP milletvekili Prof. Dr. Haberal, gözüne çarpan eksiklerin tamamlamaları için talimat verdi.

Yaklaşık 2 saat kadar hastanede kalan Haberal, çıkışta aracına doğru ilerlediği sırada basın danışmanı Mete Akyol ile ilginç bir dialog yaşadı. Aracına binmek üzere olan Haberal, çıktıkları hastaneyi kastederek "Geri dönmüyoruz" dedi. Daha sonra esprili bir şekilde "Dönmüyoruz demeyin. Ben her an dönebilirim" diyen Haberal’a basın danışmanı Mete Akyol, "Mehmet Bey, nereye dönebilirsiniz? Anlamadım" diye cevap verdi. Bunun üzerine Haberal, "Ameliyathaneye her an dönebilirim. Bunu herkes iyi bilsin. Zaten çıkmadım ki döneyim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Mete Akyol’un "Hocam ‘Dönebilirim’ deyince yanlış anladım" şeklindeki sözlerine Haberal "Yok. Afedersin. Çıkmadığım ameliyathaneye yeniden.. Bak hemen hazırlıyorlar. Transplantasyon yapacağım. Onu bil" diyerek karşılık verdi.

Daha sonra Mete Akyol’u yanına çağıran Mehmet Haberal, "Kimse yanlış yorum yapmaya falan kalkmasın. Bıraktığımız yerden, daha katlanmış şekilde başladık" diyerek otomobile bindi. Haberal, daha sonra da hastanenin ek binasını ziyaret etti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!