Bakan Bozdağ'a hakaret tweetleri

Güncelleme Tarihi:

Bakan Bozdağa hakaret tweetleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2013 06:08

Hacı Bektaş-ı Veliyi anma törenlerinde önce yuhalanan ardından da yumruklu saldırıya uğrayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın yaşadıkları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz'ın erkek kardeşi ve aynı zamanda menajeri Hasan Akkiraz'ın Twitter hesabından hakaret dolu tweetler atıldı. Sosyal medyada büyük tepki gören bu tweetler üzerine Akkiraz'ın kardeşi tweetleri kendisinin atmadığını öne sürdü.

Haberin Devamı

Bu konuda tweet atanlardan biri de CHP milletvekili Sabahat Akkiraz’ın erkek kardeşi ve aynı zamanda menajeri Hasan Akkiraz oldu.

Hasan Akkiraz’ın hesabından saldırıyı destekleyen ve Bekir Bozdağ hakkında hakaret içeren ifadeler yer alıyordu.

İŞTE BOZDAĞ'A SALDIRI ANINDAN KARELER

BEKİR BOZDAĞ KENDİSİNE SALDIRI SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

Hasan Akkiraz adıyla atılan bu tweetler özellikle hükümet kanadında büyük tepki gördü.
Hürriyet o tweetlerin atıldığı hesabın sahibi Hasan Akkiraz’a ulaştı ve durumu sordu.

Hasan Akkiraz yaptığı açıklamada o tweetlerin kendi bilgisi dışında, Sabahat Akkiraz’ın sosyal medya sorumlusu kişi tarafından atıldığını öne sürdü ve şöyle konuştu: “Hemen hemen bütün milletvekillerinin sosyal medya ilişkileriyle ilgilenen kişiler vardır. Benim hesabımı da bu kişiler kontrol ediyor. Nitekim o tweetleri de bizim sosyal medya sorumlumuz atmış.”

Haberin Devamı

Tweetleri kesinlikle onaylamadığını derhal müdahale ederek sildirdiğini de öne süren Hasan Akkiraz, “O tweetleri atan kişiyi uyarmanın da ötesine geçtik. Pazartesi günü muhtemelen işine de son verilecek” dedi.

Hasan Akkiraz konuyla ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan özür de dahil telafi edecek ne varsa yapacaklarını sözlerine ekledi.

İŞTE O TWEETLER:

Bakan Bozdağa hakaret tweetleri


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!