''#direnşort’a teşekkürler''

Güncelleme Tarihi:

#direnşort’a teşekkürler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2013 08:33

Milliyet yazarı Meral Tamer'in şortlu kadınlardan duyduğu rahatsızlıkla ilgili kaleme aldığı yazı, Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu'nun konuyu köşesine taşımasıyla sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Tamer, bugün gazetedeki köşesinde e-postasının destek mesajlarının yanı sıra bol miktarda şortlu,bikinili tepki mesajlarıyla dolup taştığını yazdı.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi ekonomi yazarı Meral Tamer, 9 Ağutos’taki yazısında “Tatil yöresinde giyebileceğim şortla kalkıp da markete, hastaneye, postaneye gitmeyi aklımın ucundan geçirmem” diye yazdı ve ulu orta şort giyenlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

13 Ağustos’ta Cengiz Semercioğlu Kelebek’te Meral Tamer’in yazısı üzerine bir yazı yazdı.

Sözlüklerde Meral Tamer ve şort temalı sayfalar dolusu giriş yapıldı, sosyal medya çalkalandı, #direnşort, #meraltamer, #meraltamerenot zirveye yerleşti, o da yetmedi internet insanların çekip yolladığı şortlu fotoğraflarla doldu.

Meral Tamer de bugün yazısıyla başlayan şort çılgınlığına şu cümlelerle nokta koydu:
''e-postam ise okurlarımdan çok yönlü yoğun destek mesajlarının yanı sıra bol miktarda bacaklı, popoları tamamen açıkta bırakan şortlu, sadece meme uçlarını kapatan bikinili tepki mesajlarıyla doldu-taştı.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!