Milli takım Erzurum'da kampa girdi

Güncelleme Tarihi:

Milli takım Erzurumda kampa girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2013 15:39

Rusya'nın Sochi kentinde yapılacak olan 2014 Kış Olimpiyatları'nda kayaklı koşuda Türkiye'yi temsil edecek milli sporcular, Erzurum'da kampa girdi.

Haberin Devamı

Kayaklı Koşu Milli Takım antrenörleri Aleksandr Averin ve Haydar Çetinkaya yönetiminde kampa giren sporcular, 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde kondisyon depoluyor. Antrenör Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Sochi'ye hazırlanmak üzere Türk Telekom Atlama Kulelerinde kampa girdiklerini ve sporcuların moralinin yüksek olduğunu söyledi.

Takımda Kelime Çetinkaya, Sebahattin Oglago, Savaş Ateş ve Hamza Durmuş'un yer aldığını belirten Çetinkaya, "Yaklaşık iki hafta sürecek yaz kampında güç ve kondisyon depolayacağız. Olimpiyatlara yoğun bir tempoda hazırlanıyoruz. İyi bir kamp ortamımız var. Kayak Federasyonu tarafından start verilen kampı çok iyi değerlendirip, kış sezonuna hazır hale geleceğiz. Şu anda çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Sochi'de düzenlenecek 2014 Kış Olimpiyatları'nda ülkemiz adına güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum."

Başantrenör Averin ise sporcuların çalışma temposundan memnun olduğunu ve Erzurum'un yükseklik kampı için ideal bir merkez olduğunu ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!