Boks Milli Takımları Çankırı'da kampa girecek

Güncelleme Tarihi:

Boks Milli Takımları Çankırıda kampa girecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2013 12:34

Boks Milli Takımlarının, 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks şampiyonası için ilk kampı Çankırı'da yapacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Yıldız Bayanlar Boks Milli takım sorumlu antrenörü Ahmet Çınar, yaptığı açıklamada, 20 Eylül'de Bulgaristan'da yapılacak şampiyona için ilk kampı 16-27 Ağustos tarihlerinde Çankırı'da yapacaklarını belirtti.

Boks Federasyonu, Judo Federasyonu ve Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortak kararı ile kampın İsmail Hakkı Karadayı kamp Eğitim Merkezi'nde yapılacağını belirten Çınar, "Yıldız bayanlardan 15, Genç bayanlardan ise 12 sporcumuz kampa katılacak. 6 antrenör eşliğinde sporcularımızı dünya şampiyonasına hazırlanacak" dedi.

Çankırı'da kampın ardından Kastamonu'da 29 Ağustos'ta Bulgaristan ve Polonya milli takımları ile üçlü kamp yapacaklarını belirten Çınar, bu kampın da 9 Eylül'de sona ereceğini ifade etti.

Çınar, 3. kamp için Bulgaristan'a gideceklerini aktararak, "19 Eylül'e kadar burada kamp yapacağız. 20 Eylül'de de 2. AIBA Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nın başlayacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlanacaklarını vurgulayan Çınar, güzel sonuçlarla dönmek istediklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!