KEREM’DEN ZEYNEP’E ROMANTİK JEST

Güncelleme Tarihi:

KEREM’DEN ZEYNEP’E ROMANTİK JEST
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2013 09:55

Güneşi Beklerken’de Zeynep’in Gölyazı’na dönmesine engellemek isteyen Kerem ona romantik bir sürpriz yapacak.

Haberin Devamı

Kanal D’nin Salı akşamlarına damgasını vuran yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç , Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Gökhan Atalay, Merve Hazer ve Hale Akınlı’nın paylaştığı Güneşi Beklerken’de Zeynep’in Gölyazı’na dönmesine engellemek isteyen Kerem ona romantik bir sürpriz yapacak.

Kerem’in gene kendisini olmadık bir yere götüreceğini düşünen Zeynep, önce gitmek istemiyor. Ancak Kerem onu ikna etmeyi başarıyor. Deniz kenarına geldiklerinde ise Zeynep’i büyük bir sürpriz bekliyor. Kerem denizde kaybolan babasının anısına öyle bir jest yapıyor ki Zeynep gözlerine inanamıyor. 600 Adet beyaz gülü ikili Tayfun Kaptan için birlikte denize atıyorlar.

Romantik sahnelerin çekimi Kilyos’ta gerçekleştirilirken denize atılan gülleri su altından görüntülemek için sualtı kamerası da kullanıldı. Çekim aralarında ise ekip çektikleri sahneleri monitörden hep birlikte izledi.

Bu romantik jest Zeynep’i Kerem’e bir adım daha yaklaştırırken genç adam yalanını daha ne kadar sürdürecek? Güneşi Beklerken yeni bölümü ile 13 Ağustos Salı akşamı Kanal D ‘de

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!