İstanbul'da şafak vakti narkotik operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda şafak vakti narkotik operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2013 08:02

İstanbul'da sabahın ilk saatlerinde narkotik operasyonu gerçekleştirildi. Operasyona 400 polis katıldı.

Haberin Devamı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Yurtiçi Uyuşturucu Şebekeleriyle ile Mücadele Büro Amirliği ekipleri'nin sabah erken saatlerde Maltepe, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde düzenlediği operasyona yaklaşık 400 polis katıldı. Operasyona Organize, Çevik Kuvvet, Özel Harekat ve Havacılık Şube Müdürlükleri ekipleri de destek verdi. 3 ayrı adrese düzenlenen baskınlarda 7 kişi gözaltına alındı. Baskınlar sırasında bir polis helikopteri de havadan destek verdi. Yapılan aramalarda ise, bir miktar uyuşturucu ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

BASKINDAN FOTOĞRAFLAR

TABANCALAR KRİMİNALE GÖNDERİLECEK
Operasyonun yapıldığı Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde geçtiğimiz hafta 9 kişi bacaklarından vurularak yaralanmıştı. Ele geçirilen tabancaların, bu olaylarda kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi için; incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne gönderileceği öğrenildi. Öte yandan operasyonların devam ettiği ve gözaltı sayısının da artabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

GECEKONDU ÖNÜNDE LÜKS OTOMOBİL
Öte yandan Gülsuyu Mahallesi Gazi Sokak'ta şüphelilere ait olduğu belirtilen gecekondu önünde park halinde bulunan yabancı plakalı lüks marka bir otomobil dikkat çekti.

MALTEPE'DE GEÇEN HAFTA ESP'YE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ
Geçtiğimiz hafta da Maltepe Gülsuyu'nda 3 ayrı silahlı saldırıda ESP üyesi 9 kişi bacaklarından vurulmuştu Polis, yaralıların ifade vermeyi reddettiğini söylerken, mahalleli uyuşturucu çetelerinin saldırısına işaret etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!