Bisikletli gençlere çarpıp kaçan sürücü tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Bisikletli gençlere çarpıp kaçan sürücü tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 20:21

Bursa’nın İznik İlçesi’nden Eskişehir’e dönen bisikletli gruba, İnegöl İlçesi yakınlarında arkadan çarparak, 26 yaşındaki Tolga Beyenir’in ölümüne, iki arkadaşının ise yaralanmasına neden olduktan sonra kaçan otomobil sürücüsü yakalandı. Mahkemeye çıkartılan sürücü tutuklandı.

Haberin Devamı

Eskişehir’de yaşayan ve Ramazan Bayramı’nda, bisikletleriyle Bursa’nın İznik İlçesi’ne gezmeye giden beş genç, cumartesi günü dönüş yolunda kaza yaptı. İnegöl’ün Kuluca Köyü yakınlarında, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu yola savrulan gençlerden, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi öğrencisi Tolga Beyenir olay yerinde yaşamını yitirdi, arkadaşları 24 yaşındaki Abdil Done ile 28 yaşındaki Sinan Günçınkan ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı gençler, ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İki gencin ufak sıyrıklarla kurtulduğu kaza sonrası kaçan sürücüye jandarma ekipleri, otomobilin olay yerinde çarpmanın etkisiyle düşen aynadaki nuramasından ulaştı.

Yapılan araştırmanın ardından otomobili kullanan İnegöl’e bağlı Hamamlı Köyü’nde oturan Mustafa A. gözaltına alındı. Jandarma, şüphelinin kaza yaptığı otomobiline de ulaştı.

Jandarma Bölük Komutanlığı’nda ifadesi alınan Mustafa A., bugün sevk edildiği adliyede çıkartıldığı nöbetci mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!