Sıfır bütçeli sampiyon

Güncelleme Tarihi:

Sıfır bütçeli sampiyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2013 01:24

İmkansızlıklar içerisindeki Voleybolx.com Plaj Voleybolu Kadın Takımı, Yaz Ligi’nde Fethiye, Karasu ve Ankara etaplarında mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

BU kulübün, Türkiye’de bir eşi bile yok. Kulübün ne tek kuruş bütçesi var, ne kulüp binası, ne salonu var. Ne de yönetim kurulu... Tek olan şeyi var o da adı ve başkanı.. Türkiye Kadınlar Kış ve Yaz Plaj Voleybolu Ligi’nde başarılı olan, Türkiye de bir medya kuruluşunun ilk ve tek takımı olma özelliğine sahip Voleybolx.com…
Sıfır bütçe ile kurulan, sponsorlar ile yola çıkan internet sitesi Voleybolx.com, Plaj Voleybolu Kadın Takımının oyuncuları transfer parası almadan oynuyorlar. Kulüp Başkanı Korhan Gün “Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ödül paralarını kuruşuna kadar sporcularımıza verdik” dedi.

Prim uçakla dönüş

Sıfır bütçeli kulübün prim sistemi de ilginçti. Korhan Gün, “Motivasyon yapmak için galibiyet halinde kızları deplasmanlardan uçakla dönüş yaptırdık. Parolamız şöyle idi: Otobüsle git, maçı kazan, uçakla dön.”
Voleybolx.com Kadın Plaj Voleybol Ligi takımı Yaz Ligi’nde Fethiye, Karasu ve Ankara etaplarında şampiyon, Adalar etabında ise ikinci sırayı elde etti.
Oyunculardan Hande Üresin 2013 Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda ‘En Çekici Güzel’ seçildi. Mankenlik de yapan bu voleybolcu kadronun iyi oyuncularından. Kulübün 11 Lisanslı sporcusu kışın salon voleybolu da oynuyorlar.

BAKMADAN GEÇME!