Dokuz kişi vuruldu kimse konuşmuyor

Güncelleme Tarihi:

Dokuz kişi vuruldu kimse konuşmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2013 17:03

Maltepe’de dün 9 kişinin ayaklarından yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili kimlikleri belirlenen 2 kişi polis tarafından aranıyor. Yaralanan 9 kişi de saldırıdan dolayı şikayetçi olmadı. Ne yaralılar ne de tanıklar polise ifade vermeye yanaşmıyor. Polis aynı mahalleden kişiler arasında ses bombası atılması olayından dolayı çıkan tartışmanın ardından saldırının gerçekleştirildiğini tespit etti. Saldırının ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların tamamı taburcu oldu.

Haberin Devamı

Maltepe Gülsuyu Mahallesi Mesut Caddesi üzerinde dün sabah saatlerinde ilk olarak, afiş asarken silahlı saldırıya uğrayan Sinan Sağır ve Şafak Aykan bacaklarından yaralandı. Bu olayın hemen ardından ESP Gülsuyu Temsilciliği’nde saldırıya uğrayan Çağdaş Demiroğlu, Ayşe Deniz Kocagil, Özgür Bedel de bacaklarından yaralandı. Bu olayları protesto etmek için mahallede toplanan ESP üyesi gruba karşı akşam saatlerinde motosiklette bulunan iki kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan bu ateş sonucunda ise Öykü Dilara (19), Abdullah Atasoy (45), Birgül Yükselir (41), Alman uyruklu Sven Kouler de bacaklarından yaralandı.

Dokuz kişi vuruldu kimse konuşmuyor

İSTANBUL’DA TUHAF SALDIRI
DOKUZ KİŞİ VURULDU

Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 9 yaralı da taburcu edildi. Olayı aydınlatmak için çalışma yapan polis ekipleri, yaralılar ve mahalledeki görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Ancak, ne tanıkların ne yaralıların polislere ifade vermeye yanaşmadı.

UYUŞTURUCU MESELESİ Mİ

Haberin Devamı

Polise göre olaylar, uyuşturucu satışı yüzünden yaşandı. İddiaya göre, 2 hafta önce Maltepe'de bir parkta silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Bu kişi de ESP'liydi. Uyuşturucudan kaydı bulunan saldırgan yakalandı ve tutuklandı. Önceki sabahda, ESP'li grupla 2 kişi arasında uyuşturucu sattıkları için tartışma çıktı. Tartışma sonrası, 'torbacı' olduğu iddia edilen iki kişinin evinin önüne ses bombası atıldı. Bu iki kişi de ses bombasıyla ilgili ESP'li grubu sorumlu tuttu ve karşı saldırıya geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!