Ağrı'da kıskançlık cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Ağrıda kıskançlık cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2013 07:08

AĞRI’da 22 yaşındaki Anıl Yıldız, bir yıl önce nikahsız birlikte yaşamaya başladığı 22 yaşındaki Aslı Demir’i kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay saat 02.30 sıralarında Ağrı’nın Hamur ilçesi’nde meydana geldi. Ağrı merkez Leylek Pınar Mahallesi’nde oturan Aslı Demir, bir yıl önce ailelerin Anıl Yıldız ile nikahsız birlikte yaşamaya başladı. Çift, 6 Ağustos günü, kıskançlık nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine manavlık yapan Anıl Yıldız, iddiaya göre nikahsız eşi Aslı Demir’in babasını telefonla arayarak, "Kızınız beni aldatıyor. Gelin onu alın" dedi. Bunun üzerine yakınları tarafından alınan Aslı Demir baba ocağına götürüldü. Bir gün sonra slı Demir’in ailesini arayan Anıl Yıldız, "Kızınızla konuşmak istiyorum" dedi.

Ailenin de olur vermesi üzerine Anıl Yıldız, Aslı Demir’i otomobile bindirerek Hamur ilçendeki Hamur Deresi mevkiine götürdü. Burada "Neden beni aldattın?" diyen Anıl Yıldız, çıkan tartışma sonucu nikahsız eşini bıçakladı. Kanlar içerisindeki Aslı Demir’i olay yerinde bırakan Anıl Yıldaz evine giderek durumu babası ve amcasına anlattı. Baba Kudbettin Yıldız polisi arayarak oğlunu ihbar etti. Anıl Yıldız’ın yer göstermesi sonucu genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan Anıl Yıldız, bugün öğlen saatlerinde çıkarıldığı mahkemede, çok pişman olduğunu ve Aslı Demir’i öldürmek istemediğini belirterek şunları söyledi:

"Eşimin kendine ait cep telefonu yok. Gece uyandığımda bana ait cep telefonu ile uğraştığını gördüm. Telefonumu kontrol ettiğimde iki farklı numara ile sürekli mesajlaşmış. Kim bunlar ? diye sordum ve cevap vermedi. Elimi kalbine götürdüğüm ve hızla çarpıyordu. Daha sonra uyuduk. Bana yalan söylediğini anladım. Sabah kalkıp internet kafeye gittim. Fatura dökümünden bilgilere ulaştım. Kimlerle ne kadar mesajlaştığını çıkardım. Eve geldiğimde eşime, ’Sen bunlarla niye konuşuyorsun. Bunlar kim ?’ Dedim ama cevap vermedi. Bende babası Mehmet Demir’i eve çağırdım ve ’Kızın beni aldatıyor. Bunu al evine götür’ dedim. O da kızını alıp gitti. İşe gittim. Eve geldiğimde eşimle bana ait tüm fotoğrafları bunalıma girdim için yırttım. Olay günü eşimin annesi Hülya’yı aradım. ’Kızınızla konuşmak istiyorum’ dedim. Kabul ettiler. Babama ait otomobile bindik. Amacım öldürmek değil. Onun üzerinde yara izi bırakmaktı. Neden aldattın diye sordum. Bana, ’Benimle ilgilenmiyorsun. Konuştuğum kişilerde beni tehdit ediyordu’ dedi. İlk bıçağı vurdum ensesine denk geldi. Daha sonra boynundan vurdum ve yere düştü. Orada bırakıp eve geldim. Durumu babam ve amcama anlattım. Babam polisi arayıp beni teslim etti. Böyle olmasını istemezdim."

Anıl Yıldız mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polisin Aslı Demir’in aile meclisi kararı ile öldürüldüğüne ilişkin şüpheler nedeniyle soruşturmayı çok yönlü sürdürdüğü öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!