Tecavüz edemediği çocuğu diri diri yaktı

Güncelleme Tarihi:

Tecavüz edemediği çocuğu diri diri yaktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2013 18:44

Hindistan'da 18 yaşında bir erkek, 11 yaşındaki kız çocuğuna önce tecavüz etmeye kalkıştı, sonra da çocuğu ateşe verdi.

Haberin Devamı

Tecavüz olaylarıyla sık sık gündeme gelen Hindistan'dan bir tecavüz haberi daha geldi. 31 Temmuz günü Hindistan'ın Howrah şehrinde 11 yaşında bir kız çocuğu, kendisine tecavüz etmeye çalışan 18 yaşındaki erkeğe direnince saldırgan tarafından ateşe verildi. Vücudunun yüzde 70'i yanan kız çocuğu 4 Ağustos günü yaralarına yeni düşerek yaşamını yitirdi.

Hindistan'da son bir ay içinde buna benzer üç korkunç olay daha yaşandı. Bunlardan birinde, 18 yaşında bir genç kız evine giderken beş erkek tarafından durdurulmuş ve ateşe verilmişti. Genç kız, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Bir diğer olayda da yine tecavüze uğrayan 20 yaşındaki bir genç, saldırganlar tarafından ateşe verilmişti.

Her tecavüz olayından sonra olduğu gibi bu olayda da öfkelenen Hindistan halkı, sosyal ağlar üzerinden "Hint halkı, kadınlara karşı işlenen bu suçlara bir son verebilecek mi" diye sordu.

Haberin Devamı

Hindistan'da bundan yedi ay önce de tıp öğrencisi genç bir kadın otobüste toplu tecavüze ve işkenceye uğramış, kaldırıldığı hastanede aldığı darbeler sonucu yaşamını yitirmişti. Olay, Hintlileri sokaklara dökmüştü. Bu olayın ardından Hindistan'da tecavüz suçu işleyenlere daha ağır cezalar getirilmişti. Ancak yılın ilk altı ayında sadece Yeni Delhi'de 806 tecavüz şikayeti bildirildi. Bu sayı, bir önceki yıl bildirilen şikayetlerin iki katı.

BAKMADAN GEÇME!