Ünlü isimler Selçuk Yula'yı anlattı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü isimler Selçuk Yulayı anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2013 10:22

Selçuk Yula'nın ölüm haberini duyan tanınmış isimler de sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi.

Haberin Devamı

İşte onlardan bazıları:

Ali Şen: "Çok iyi bir Fenerbahçeli'ydi"

Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, Selçuk Yula'nın 1979 yılında transfer olduğu sarı-lacivertli takıma uzun yıllar başarıyla hizmet ettiğini belirterek, "Bizdeki ilk senesi istediği gibi geçmedi ama sonra iki yıl üst üste gol kralı oldu. Teknik bir futbolcuydu ve iyi penaltı kullanırdı. Bana yakın bir futbolcuydu, gelip her şeyi anlatırdı. Çok iyi bir Fenerbahçeli ve iyi bir insandı. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Ersun Yanal
Acımız büyük, acımız sonsuz. Başımız sağ olsun, ışıklar içinde uyu Kaptan Selçuk Yula...

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: "Spor camiası ve ülkemiz güzel bir değerini kaybetti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Türk futbolu ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

Hakan Şükür

Ani bir kalp krizi ile hayatini kaybeden Selçuk Yula'ya Rabbim'den rahmet;Ailesine,sevenlerine ve tüm camiaya sabır ve başsağlığı dilerim.

Haberin Devamı

Gani Müjde
Selçuk Yula:İntere yenilmiş dönüyorduk.Aynı uçaktaydık.Free shopta karşılaştık maç üzerine sohbet ettik.Nasıl efendiydi anlatamam
Selçuk Yula gençliğimin futbol yıldızıydı.Şimdi yıldız oldu kaydı hayatımızdan.Rahmet diliyorum.

Samet Güzel
Mekanin cennet olsun "Selcuk Yula". Turk Futbol camiamizin basi sagolsun :(

Demet Akalın Kurt
Selçuk Yula çok genç değil miydi ya mekanı cennet olsun:(

Soner Arıcavolkan ballı
Ağabeyim sayesinde yakından tanıdığım bir futbol starıydı.. Bir yanımda hep olup çok ender uyuyan hüznü uyandırdı bugün.. SELÇUK YULA

Mevlüt Çavuşoğlu (AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili)
Futbolu ve beyefendiligi ile efsaneleşen Selçuk Yula'ya Rabbim rahmet eylesin. Ailesine sabir dilerim

Can Gebetaş (Fenerbahçe yazarı, 1907 Yönetim Kurulu Üyesi)
Çok Değerli Büyüğümüz Selçuk Yula abimizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağolsun. Mekanı Cennet olsun..
Fenerbahçe adına Dünya'nın hangi köşesinde etkinliğe davet edilse asla kırmaz müsaitse mutlaka giderdi Selçuk Abi..

Haberin Devamı

CHP'li Muharrem İNCE
Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Selçuk Yula'ya Allah'tan rahmet, Fenerbahçe camiasına ve ailesine başsağlığı diliyorum.

CHP'li Umut Oran
Büyük futbolcu Selçuk Yula'nın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Ailesinin, Fenerbahçe camiasının ve Türk sporunun başı sağolsun.

Hüseyin Yayman
Bir Anadolu kasabasında transistörlü radyodan gollerini dinlediğim Selçuk Yula vefat etmiş... Allah rahmet etsin.. Hayat ne kısa!

Atilla Türker
İnanamıyorum. Selçuk Yula vefat etmiş... Allah rahmet eylesin... Nur içinde yatsın.

İmge Kitabevi
Selçuk Yula önce Şekersporluydu, çocukluğumuzun futbol öğreten ağabeyiydi...

Volkan Ballı
Şoktayım.Kardeşimi canım arkadaşımı kaptanımızı kralımızı ama her şeyden önemlisi altın kalpli insan olan Selçuk Yula'mızı kaybettik.

Haberin Devamı

Banu Yelkovan
Selcuk Yula haberine hala inanamiyorum. Cok genc yasta kaybettik. Tum sevenlerinin basi sagolsun.

Yavuz Seçkin
Büyük hayranı olarak , yıllarca hep onunla karşılaşma hayali kurmuştum.Yıllar sonra karşılaştığınızda sıkı sıkı sarılmıştım..Selçuk Yula..:(

Çigdem Toker
Selçuk Yula işte o çubuklu forma çağının futbolcusuydu....Allah rahmet eylesin.

Nilgün Belgün
Arkadaşım efendilerin efendisi Selçuk Yula'yı kaybettik başımız sağolsun

Haluk Levent
Selçuk Yula!
Hiç değilse Atatürkçüsü,AKP lisi, Sosyalisti,Ulusalcısı,Kürdü hepsi bugün sana başsağlığı konusunda birleştiler.
Nur içinde yat

Eski futbolcu Müjdat Yetkiner: Her zaman Fenerbahçe için varını yoğunu ortaya koyan, futbolu bilen bir kardeşimizdi. Yorumlarından bizi mahrum bıraktı.

Haberin Devamı

Eski futbolcu Engin Verel: Sabah sporu yaparken duydum ve şok oldum sahiden. Bu tür haberler beklenmedik zamanlarda geliyor. Bu kadar genç kardeşimi, gol kralı olmuş bir futbolcuyu yitirdik. Kızına, hanımına, Türk futboluna ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı diliyorum. Bu tür olaylar olduğunda insan kilitleniyor ve ne diyeceğini bilemiyor. Genç yaşta kaybettik. Beşiktaşlısı da Galatasarylısı da Trabzonlusu da severdi Selçuk'u.
Selçuk futbolu bıraktıktan sonra yorumculuğu seçti. Fenerbahçe'ye her zaman sahip çıkan bir kardeşimizdi.

Gaziantep BŞB Teknik Direktörü Suat Kaya : Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından spor yazarı Selçuk Yula'nın vefatına ilişkin, "Türk futbolu önemli bir ismi kaybetti, başımız sağolsun" dedi.

MP Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer: "Türk futboluna yıllarca emeği geçmiş değerli bir isim aramızdan ayrıldı, Türk futbolunun başı sağolsun. Başarısıyla adından hep söz ettiren Yula, yıllarca attığı gollerle adını unutturmadan bugüne taşıdı. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve başta yıllarca formasını taşıdığı Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türk futbol camiasına başsağlığı dilerim." dedi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan: "Türk sporu önemli bir futbol adamını kaybetti. Eskişehirspor camiası adına Türk futbolu ve Yula'nın yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!