Başbakan Erdoğan İstanbul'a döndü

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğan İstanbula döndü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2013 15:45

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan İstanbul’a gelişi öncesi Atatürk Havalimanı VIP bölümünde hazırlanan Başbakanlık konvoyunda yer alan resmi bütün araçlar Başbakanlık Bomba Ekibi’nde yer alan bomba uzmanı köpek tarafından rutin olarak kontrol edildi. Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da İstanbul’a geldi. Sümeyye Erdoğan’ın elinde “Meleklerle Omuz Omuza” adlı kitap olduğu görüldü.

Haberin Devamı

Erdoğan’ın yurtiçi ve yurt dışındaki programlarına katılan 2 yaşındaki Belçika Malinois cinsi iki yaşındaki Zed, özel araçla konvoyda da yer alıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı’nda Yüksek Askeri Şura kapanış konuşmasını yaptıktan sonra, özel uçak “ANA” ile dün saat 14.05’te İstanbul’a geldi.Başbakan Erdoğan’ı, Atatürk Havalimanı’nda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu karşıladı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN İSTANBUL'DA / FOTO GALERİ

MELEKLERLE OMUZ OMUZA

Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da İstanbul’a geldi. Sümeyye Erdoğan’ın elinde Hakan Albayrak’ın “Meleklerle Omuz Omuza” adlı kitap olduğu görüldü. Başbakan Erdoğan, daha sonra Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne geçti. Erdoğan burada Arnavutluk Sosyalist Parti Lideri Edi Rama’yı kabul etti. Saat 14.00’da planlanan görüşme yaklaşık 1 saat gecikmeli başladı.

Haberin Devamı

İşte Sümeyye Erdoğan'ın okuduğu kitap

Başbakan Erdoğan İstanbula döndü

BAKMADAN GEÇME!