SPD seçim startı verdi

Güncelleme Tarihi:

SPD seçim startı verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2013 10:37

Federal Meclis seçimleri için SPD Başbakan adayı Steinbrück ile Türk mahallesi Kreuzberg’de Türk kökenli adayla seçim kampanyasını tanıttı.

Haberin Devamı

SOSYAL Demokrat Parti (SPD) 22 Eylül’de yapılacak Federal Meclis seçimleri için yapacağı seçim kampanyasının tanıttı. SPD Başbakan adayı Peer Steinbrück ve Parti Genel Sekreteri Andrea Nahles ile birlikte Türk mahallesi olarak bilinen Kreuzberg semtinde düzenlenen tanıtım toplantısına partinin Türk kökenli milletvekili Cansel Kızıltepe de katıldı.

KAMPANYANIN MERKEZİ DİYALOG
Diyalog merkezli bir seçim kampanyası yürüteceklerini söyleyen Steinbrück, başbakan olmak istediğini yineledi. Merkel hükümetinin Almanya’yı ekonomik alanda durgunluk seviyesine getirdiğini söylerken Steinbrück, Merkel’in emeklilik dahil bir çok konuda bir konseptinin olmadığını söyledi. Kampanya boyunca 80 bölgede seçmenle buluşacak olan Steinbrück, açık hava toplantılarına ağırlık verileceğini söyledi. Toplumun değişik kesimlerinin resimlerinin yer aldığı afişlerin yanı sıra Merkel’in zor anlarını gösteren afişler de kullanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!