Cesur ve güzel

Neslihan Sabancı, Cennet Koyu’nda üstsüz güneşlenirken görüntülendi.

Haberin Devamı

YASA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı’nın eşi Neslihan Sabancı, önceki gün Bodrum-Türkbükü’ne demirli teknelerinde görüntülendi. Sabancı, gazetecilerin cirit attığı Cennet Koyu’nda bikinisinin üzerini çıkararak güneşlendi.
Önce oğlu İlhan Sabancı’yla gelini Pınar Sabancı’yı, ardından kızı Aysen Sabancı ve onun sevgilisi Mirkelam’ı ağırladığı teknesinde tatiline tek başına devam eden Neslihan Sabancı, cesaretinin yanı sıra düzgün fiziğiyle de dikkat çekti.

Formunu korumak için sık sık yüzen iki yetişkin çocuk annesi Neslihan Sabancı, yaşına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Çantadan eğlence çıktı

Mehmet Ali Erbil ve menajer Stelyo Pipis, Cihangir’de açtıkları Yımırta isimli mekânla yeme-içme sektörüne girmişti. Ancak işler umdukları gibi gitmedi, Yımırta kapandı. İkili, şimdi de eğlence sektörüne girerek Beyoğlu’nda eski Elhamra Sineması’nın olduğu yerde ‘Chanta’ adlı bir gece kulübü açtı. Chanta’da Bülent Ersoy, Sibel Can, Seda Sayan ve Nükhet Duru gibi ünlü sanatçıların çantaları da sergileniyor.

Haberin Devamı

Başkan madalya taktı

17’nci Akdeniz Avcılık ve Atıcılık Federasyonu yarışması Mersin’de düzenlendi. Birinci olan Yusuf Dikeç’e madalyasını Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Başkanı ve Sarsılmaz Silah Sanayi’nin sahibi Ala Sarsılmaz verdi.

Dostlar iftarda buluştu

Halkla ilişkiler sektörünün duayen isimlerinden Ayşe Azizoğlu, yenilenen haliyle şubat ayında hizmete giren The Grand Tarabya’da dostlarına iftar daveti verdi. Yemeğe iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Çoğu yaz tatilinden yeni dönen konuklar, Boğaz ve Tarabya Koyu’nun etkileyici manzarası eşliğinde hasret giderdi.

Yazarın Tüm Yazıları