Cardoza'dan sonra Teodosic bombası

Güncelleme Tarihi:

Cardozadan sonra Teodosic bombası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2013 22:43

Sarı lacivertli yönetim Benfica’nın başarılı forveti Oscar Cardozo’nun transferinde büyük aşama kaydetti. Potada ise Milos Teodosiç’le 2 yıllığına söz kesti. Yıldız oyuncu yarın Türkiye’ye gelebilir.

Haberin Devamı

TRANSFERDE bu sezon bir hayli süratli giden F.Bahçe, futbolda olduğu gibi potada da kadrosuna kattığı yıldızlarla taraftarlarının yüzünü güldürüyor...
Sarı lacivertliler futbolda teknik direktör Ersun Yanal ile yeni bir sayfa açtı. Flaş transferler yapan Fenerbahçe, Yanal ile üç cephede birden zirve mücadelesi verecek. Fenerbahçe Ülker’in başına ise dünyaca ünlü Sırp hoca Zeljko Obradoviç geçtikten sonra sarı lacivertliler esas dev hamleyi potada yaptı. Rus ekibi CSKA Mosko-va’nın yıldız oyuncusu Milos Teodosiç, 2 yıllığına sarı lacivertli kulüple söz kesti.

KADIKÖY ONLARI BEKLİYOR

YENİ sezonda yeşil sahada ezeli rakibi Galatasaray’ın 4. yıldızı takmaması için şampiyonluğa mecbur olan Fenerbahçe, kadrosunu Portekizli Bruno Alves, Çek savunmacı Kadlec, İsveçli Holmen ve milli takımın yeni gözdesi Alper Potuk ile güçlendirirken, basketbol takımı için de birbirinden ünlü isimlerle anlaşıldı.
Sırp Nemanja Bjelica, Hırvat Luka Zoric ve Litvanyalı star Linas Klezia transferleriyle Fenerbahçe Ülker şimdiden THY Euroleague’in en büyük Final Four adaylarından biri oldu.

Haberin Devamı

Cardozadan sonra Teodosic bombası

Ancak, hem futbol hem de basketbol takımı için iki süper star daha yolda...

FORMAYI GİYMESİ AN MESELESİ

UZUN süredir peşinde koşulan Benfica’nın golcüsü Oscar Cardozo için Portekiz basını, “O artık Fenerbahçeli” diye haberlere imza atıyor. Cardozo’nun sarı lacivertli formayı giymesi tartışmasız Ersun Yanal’ın elini daha da güçlendirecek.
Obradoviç’in Fenerbahçe Ülker’ine gelecek olan son isim ise gerçekten büyük bir dev. CSKA Moskova’nın Sırp yıldızı Milos Teodosiç’in de sarı lacivertli yöneticilerle görüştü. İki seneliğine anlaştı ve yarın İstanbul’a gelebilir.
İki oyuncu da Kadıköy’e geldiği taktirde, Fenerbahçe hem yeşil sahada hem de parkede bu sezon gerçekten büyük çaplı bir sükse yapacak.

2 milyon 250 bin Euro’ya “Evet” dedi

F.BAHÇE’nin üç yabancı transferinin ardından star olarak transfer etmek istediği Sırp Teodosic, CSKA Moskova’dan yıllık 1 milyon 900 bin Euro alıyor. Tecrübeli oyuncuya sarı lacivertlilerin 2 milyon 250 bin Euro garanti para önerdiği ve anlaştığı iddia edildi.

İŞTE YENİ TRANSFERLER

Haberin Devamı

ALVES: ZENIT’e 5 milyon 500 bin Euro ödendi. Yıldız futbolcu sezon başına 2 bin 500 Euro garanti para alacak.

HOLMEN: MAÇ başına alacağı ücret 15 bin Euro. Her sezonda da 1 milyon 300 bin Euro garanti parası var.

ALPER: ESKİ-ŞEHİR’e yaklaşık 8 milyon Euro verildi. İlk yıl 1.4 milyon ve maç başı da 15 bin Euro alacak.

KADLEC: 2 MiLYON 100 bin Euro garanti, maç başına 10 bin Euro’ya oynayacak. B.Leverkusen’e 4.5 milyon Euro verildi.

Benfica ile 12 milyon Euro’ya el sıkışıldı

CARDOZO için Benfica ile aradaki sorunları çözen sarı lacivertliler, tecrübeli golcüyle imza aşamasına geldi. Cardozo için Benfica’ya 12 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

BASKETBOLCULAR NE KADAR ALACAK

Haberin Devamı

KLEİZE: Litvanyalı 2 yıllık imza attı. Toplam alacağı para yaklaşık 3.3 milyon Euro.

ZORIC: Obradoviç ısrarla onu istiyordu. F.Bahçe’ye maliyeti 1 milyon Euro’yu bulacak.

BJELICA: Bir çok ünlü takım peşindeydi ama o yıllık 1 milyon Euro’ya F.Bahçeli oldu.

ÖMER: Sarı lacivertlilerin emektar kaptanı en çok kazanan yerli. 1 milyon Euro’ya oynuyor.

KAYA: Yıllardır Fenerbahçe Ülker forması giyiyor. Yıllık cebine 800 bin Euro giriyor.

KAÇ PARAYA FENERBAHÇELİ OLDULAR

ERSUN YANAL: Eskişehirspor’u çalıştırıyordu. Aykut Kocaman’dan koltuğu devraldı. 1 milyon 500 bin dolar yıllık ücret karşılığında ateşten gömleği sırtına geçirdi.

ZELJKO OBRADOVİÇ: Panathinaikos ile büyük başarılara imza attı. Uzun pazarlıkların ardından sarı lacivertlilerin teklifini yıllık 1 milyon 700 bin Euro’ya kabul etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!