Hırsızlık çetesi, kadınlarla sefada yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık çetesi, kadınlarla sefada yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2013 16:16

ÇALDIKLARI arabaları ağır hasarlı araçlarla change yaparak satan hırsızlık çetesini takibe alan polis, çete üyelerini hırsızlıktan elde ettikleri paralarla termal otellerde kadınlarla tatil yaparken yakaladı.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, araba çalıp chance yapan hırsızlık çetesini takibe aldı. Liderliğini “Hamster” lakaplı Y.K’nın yaptığı öne sürülen çeteyi deşifre eden polis, Afyonkarahisar’da 2 termal otel olmak üzere 7 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda Y.K. ile 3 adamı gözaltına alındı. Çetenin çaldığı 6 otomobile ve yine çalındıktan sonra parçalanan 3 araca el koydu.

KADINLARLA ALEM
Y.K.’yi takibe alan polis, izine Afyonkarahisar’da ulaştı. Y.K. termal otelde 2 kadınla hamamda yakalanırken, diğer 2 çete üyesi de yine aynı şekilde otelde başka kadınlarla alem yaparken gözaltına alındı. Çete üyelerinin çaldıkları arabaları chance yapıp satarak elde ettikleri paralarla Ankara’da pavyon ve barlarda alem yaparak harcadıkları çoğu zamanda da kadınları alıp termal otellere tatile gittikleri belirtildi.

Haberin Devamı

ŞİFRELİ KONUŞMA
Çaldıkları araçları ağır hasarlı araçlarla change (değiştirme) yaparak satan çetenin polis takibinden kaçmak için de şifreli konuştukları da ortaya çıktı. Çetenin kendi aralarında yaptığı konuşmada change işine, “estetik”, aracın işlemin tamamlanmasına ilişkin “hasta taburcu oldu mu?”, aracı çalıp parçalama işlemi için ise “kargo yolda” gibi şifreler kullandıkları belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!