Haritadan emlak aranan ilk iPhone uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Haritadan emlak aranan ilk iPhone uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2013 09:54

Hurriyetemlak.com, Türkiye’de bir ilke imza attı. Haritadan emlak aranan ilk ve tek iPhone uygulamasını kullanıcılara sunan portal, emlak ararken vakit kaybettirmiyor.

Haberin Devamı

Hurriyetemlak.com’un hayata geçirdiği yeni iPhone ve iPad uygulamaları ile kullanıcılar hızlıca aradıklarını bulabiliyor. Yeni arayüzünde ve ilan detaylarında yapılan eklemeler ve değişikliklerle tüm satılık ve kiralık ev, ofis veya arsa ilanlarına rahat bir şekilde ulaşmak mümkün oluyor.

TÜRKİYE'DE İLK

Hurriyetemlak.com, iPhone kullanıcıları için de Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek; ‘Haritadan ilan arama’ özelliğini devreye soktu. Haritadan ilan arama uygulaması aynı zamanda yenilenen iPad uygulamasında da kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Öte yandan, Hurriyetemlak.com’un yeni iPhone ve iPad uygulamasında kredi hesaplama ve bütçeye göre kredi seçenekleri de kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Bu özellikler sayesinde kullanıcılar bütçesine uygun krediyi kolaylıkla hesaplayabiliyor. Ayrıca yeni uygulamalarda kısayol olarak İlan Numarası ile Arama ve Hesabım eklendi. Hesabım sekmesinin içinde favoriler kayıtlı aramalar ve son aramalar pratik bir şekilde bulunuyor. Bu şekilde bakılan evler hafızalarda değil kayıtlarda kalıyor. Bunun yanında, arama yaptıktan sonra ilan listeleme harita üzerinde açılıyor. Böylece ilan ararken mahalle/sokak ayrımları görülebiliyor, ilanın yakın çevresi hakkında fikir ediniliyor.

Haberin Devamı

Uygulama bu linkten ücretsiz indirilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!