Eda gitti etek kaldı

Eda Taşpınar’la aşk yaşarken sevgilisinin sıra dışı giyim tarzına ayak uydurup etek giyen Nurettin Hasman, bu stilinden vazgeçmiyor.

Haberin Devamı

İşadamı Nurettin Hasman, iki çocuğunun annesi Güliz Onursal’dan boşandıktan sonra uzun süre Eda Taşpınar’la flört etmişti. Hasman, sevgilisine ayak uydurmak için giyim tarzını da değiştirmiş, hatta Bodrum’da katıldıkları bir davete etek giyerek gelmişti. Aradan geçen zaman içinde sevgililerin yolları ayrılsa da görünen o ki Taşpınar, Hasman üzerinde derin izler bırakmış. O dönem Bodrum’da şortunun üzerine giydiği kadın mayosuyla görüntülenen Hasman, son olarak meşhur etekle objektife yansıdı.

Uzak Doğu’dan Yakın Doğu’ya

Mücevher tasarımcısı Dilara Karabay, “Uzakdoğu’dan Yakın Doğu”ya köprüler kurduğunu söylediği Hiyoku adlı koleksiyonunu, Damas Collection Palmarina Bodrum mağazasında tanıttı. Damas Collection’un sahibi Dilek Ertek, Gökçe Atuk ve ortakları Selim Sapan’ın ev sahipliği yaptığı açılışa, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Akmerkez turu

Haberin Devamı

Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan, İngiltere’de yaşayan Hint asıllı Gulu Lalvani ile geçtiğimiz yıllarda boşanmış ancak çok geçmeden barışarak bu kez nikahsız olarak yeniden birlikte olmaya başlamıştı. İkili, önceki gün Etiler’deki Akmerkez’de görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini görünce elindeki poşetlerle yüzünü gizlemeye çalışan Semiramis Pekkan’ın sevgilisiyle ilk kez görüntüleniyormuşçasına panik yapması şaşırttı.

Bu kez karada

İlk kez teknede birlikte görüntülenen Cem Aydın ve Derin Mermerci, Bodrum’da bu kez karada objektife takıldı. Tekneleriyle Gümüşlük’e gelen ikili, gün boyunca deniz ve güneş keyfi yaparken, akşamüzeri karaya çıkınca ilgi odağı oldu.

Yazarın Tüm Yazıları