MSN Hotmail adresleri cepten satılacak

Güncelleme Tarihi:

MSN Hotmail adresleri cepten satılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2004 11:42

Dünyanın en çok ziyaret edilen portalı www.msn.com’ un mail servisi hotmail.com.tr ve sitenin Türkçe versiyonu olan www.msn.com.tr hizmete girdi. Microsoft ve aMVG'in işbirliği ile Hotmail adresleri cep telefonu üzerinden satılarak dünyada bir ilke imza atılıyor.

Haberin Devamı

7 Temmuz 2004’den itibaren Microsoft, hotmail.com.tr uzantılı e-posta adreslerini 1 aylık ve 3 aylık paketler halinde kullanıma sunuyor. 3 aylık e-posta kartları yetkili satıcılardan temin edilebilirken, 1 aylık e-posta paketleri ise yalnızca cep telefonundan sms karşılığı satın alınabiliyor.
 
Turkcell ve Hazırkart aboneleri, “HOT” yazarak 2996’ya kısa mesaj attıklarında, 1 Aylık hotmail.com.tr aboneliğinin şifreleri telefonlarına kısa mesaj olarak geliyor. Cep telefonlarına gelen bu şifreyi http://odeme.hotmail.com.tr adresine giren kullanıcılar diledikleri hotmail.com.tr adresi ile 1 Aylık aboneliklerini başlatabiliyorlar veya varolan e-posta adreslerinin sürelerini uzatabiliyorlar. Servis 15 SMS olarak ücretlendiriliyor.
 
Mobil satış kanalının son kullanıcılar için büyük bir kolaylık olduğunu söyleyen aMVG yetkilileri, Mobil Ödeme sistemlerinin özellikle hotmail.com.tr gibi mikro-ödemeye yatkın ürünlerde daha da yaygınlaşacağını belirtiyorlar.  Hotmail.com.tr uzantılı
e-posta adresleri için geliştirilen mobil satış altyapısının, bu tarz tüm ürünlerin satışlarını gerçekleştirecek şekilde tasarlandığını belirten yetkililer, gelecekte bu hizmeti veren ‘MOBIL BAYİİLERİN’ önemli bir satış kanalı haline dönüşeceğini belirttiler.
 
Microsoft, mobil satış kanalını, aMVG ile Dünya’da ilk kez Türkiye’de kullanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!