Yunanları çıldırtan beş Türk

Güncelleme Tarihi:

Yunanları çıldırtan beş Türk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2013 12:44

Yunanistan’ın en yüksek tirajlı haftalık gazetesi Proto Thema, Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Burak Hakkı ve Burak Özçivit’i “Yunanları çıldırtan 5 seksi erkek” seçti.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea2613f018fbb8f86e3128
Gazete yaşam eki People’da manşet “Hot 5” başlığı ile manşet yaptığı Türk sanatçıların biyografilerine ve Yunanistan ile ilgili yaptıkları açıklamalara yer verdi.    

ENGİN AKYÜREK KİMDİR

Haberde Yunan televizyonlarında gösterilen Binbir Gece’nin Onur’u ve Muhteşem Yüzyıl’ın Süleyman’ı Halit Ergenç’in Atina’ya yaptığı bir ziyarette “Yunanistan’ı seviyorum. Kendimi Türkiye’deymiş gibi hissediyorum”  dediği aktarıldı.

Ezel ve Karadayı dizileri ile sevilen Kenan İmirzalıoğlu ise Midilli adasına gittiğinde, “İnsanlar burada çok sıcak ve samimi. Beni ne kadar sevdiklerini de anladım. Ben de onları seviyorum. Midilli’deki balıklar ise Türkiye’den daha lezzetli” diye konuştu.

KARİYERİ DELİ YÜREK'LE BAŞLAMIŞTI FOTO-ANALİZ

Haberin Devamı

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin Kerem’i Engin Akyürek, Meis adasına ziyaretinde “Burayı çok sevdim. Yine geleceğim” derken, Dudaktan Kalbe dizisinin Kenan’ı Burak Hakkı da şunları söyledi:

“Selanik aşığıyım. Dört ayda iki kez ziyaret ettim. Selanik’te ev satın almayı düşünüyorum. Babam Batı Trakyalı, Gümülcineli. Dedemi 'Rum Faik' diye çağırırlarmış. Gezi Parkı olaylarında Taksim’e gitmedim ama Kadıköy’deki gösteriye katıldım. Hiçbir partiyi desteklemiyorum. Ancak, Erdoğan hükümetinin Türkiye’nin iyi bir ekonomik gidişatı olmasında yardımı dokunduğunu da kabul ediyorum. Evliliğe sıcak bakmıyorum. Yunanlı yönetmen Kostas Kuçumitis’in yöneteceği bir filmde Yunanistan’da doğmuş bir Türk gazetece rolünü oynayacağım. Çekimler Eylül’de başlayacak”.

Proto Thema gazetesi, Muhteşem Yüzyıl’ın Malkoçoğlu’su Burak Özçivit için ise “Türkiye’nin en seksi erkeği” yorumunu yaptı.                         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!