Sevgiliyle ilk tatil

Senelerce gittiğin her tatilde şezlongda mıç mıç birbirlerine bademcik ameliyatı yapan çiftleri görüp ah çektin. Bu sene bütün planlar tuttu, manita yaptın. Aşk tatili seni bekliyor. Naçizane önerilerim var...

Haberin Devamı

Kesinlikle adamın aklına uyup, otel yerine ev tutmaya kalkmayın. Zaten kendi evinde temizlik yaptığın yetmiyormuş gibi bir de tatil boyunca sürekli kum temizleyeceksin. “Aa ev var!” diye tatilinizin ilk günü yanınıza gelecek ve son güne kadar gitmeyecek arkadaşları saymıyorum bile. O aklında olan, romantik baş başa tatil mangal için etleri kesmekle geçecek.
Otel de önemli tabii, full Rus kızlarının olduğu her şey dahil sistemli bi otele gidip kanser olmanın manası yok. Butik otel en güzeli.
Boşuna minicik iç çamaşırları, desenli dantelli seksi çamaşırlarla valizini doldurma, o sıcakta giyemeyeceksin.
Tatilin birinci-ikinci günü tensel temaslar, hormonların verdiği iç karıncalanmasıyla her şey rüya gibi geçse de üçüncü gün konuşacak bir şey bulamıyorsun. Dedikodu da yapılmaz adamla, dünyayı ve ülkeyi kurtarman bir gün daha kazandırır hadi, sonrası kavga gürültü.
Tatil kavgalarının en kötü yanı, çekip kapıyı gidememek. Zaten dikkat edin, otellerde kavga eden çiftlerden sadece erkeğin sesi gürül gürül gelir. Kadınlar, ‘Tamam canım sakin ol, haklısın’ diye sesi kısmaya çalışır. Bir de yan oda sesi var ki Allah düşmanımın başına vermesin, insan depresyona giriyor, insanlığın bilmediği ne yapıyorlar acaba orada diye?
Alışveriş olayı tam bir işkence, sürekli arkada oflayan bir adam var. Tamam, bir buzdolabı magneti için saatlerce tezgâha bakmak biraz sıkıcı gibi durabilir. Yalnız o magnetler çok önemli! Nereleri, nasıl gezdiğini evine gelen misafirlere çaktırmadan göstereceğin tek yer buzdolabının üstü çünkü.
Güneşlenirken sarılıp uyuma diye bir çift aktivitesi var, kendi adıma konuşayım bundan nefret ediyorum. Sıcak yahu, terliyorum zaten güneş başıma geçmiş, yağı boca etmişim bedenime iki ton daha koyu olayım diye, bi de üstümde bir adam! Ayağınızı birbirinize sürtün, kremlenin, oranızı buranızı mıncırın ama sarmaş dolaş yatmayın. Görünce de afakanlar basıyor, kız yarım yanacak, bacağı adamın altında diye bana dert oluyor. Bir de bekâr günlerinden düşün, bunun nazarı var, kötü gözü, kıskananı… En önemlisi koca oteliniz var!
Erkekler için en önemli olay, kaşına gözüne hâkim olsun. Şu Kızılay’ın dağıttığı aynalı gözlüklerden ya da kapkara gözünü göstermeyenlerden taksınlar. Sevgilinle gelmişsin tatile, orada kızı bırakıp yeni aşklara yelken açacak halin yok zaten. İki tane bacak süzeceksin diye de bütün tatili triple geçirmek istemezsin herhalde?
Sevgili tatillerinin garip bir büyüsü oluyor, dönüşte ya evlenmek ya da adamdan sonsuza dek kurtulmak. İletişim yöntemi olarak kavga etmeyi tercih eden psikopat biri olarak benimkilerin sonu biraz farklı oluyordu. Ben tatilden “Kızlar, hayatımın en güzel günleriydi” diye dönerken, adam biraz ara vermekten bahsediyor. O yüzden yazdıklarımı ne kadar ciddiye alırsın bilemem…

Yazarın Tüm Yazıları