Öldü sandığı kızına kavuÅŸunca...

Güncelleme Tarihi:

Öldü sandığı kızına kavuşunca...
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 10, 2013 11:47

ADANA’da 24 yaşındaki Sema Erkovan’ın evinde gece yangın çıktı. O sırada komşuda olan 1 yaşındaki kızı Özlem Gül’ün yandığını sanan Erkovan baygınlık geçirdi, getirilen kızını görünce de sevinç gözyaşları döktü.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/70954/2/1/23694232/oldu-sandigi-kizina-kavusunca

Olay, merkez Yüreğir İlçesi’nin Sinanpaşa Mahallesi’nde 03.30 sıralarında meydana geldi. Nikahsız eşinden ayrı olan Sema Erkovan’ın 4027 sokakta bulunan evi iddiaya göre kimliği belirsiz kişilerce sabaha karşı ateşe verildi. Evinin alev alev yanmaya başladığını fark eden Sema Erkovan, komşularından yardım isteyerek dışarı fırladı. Yangını gören komşular da durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevre güvenliğini alırken, itfaiye görevlileri de yangına müdahaleye başladı.
 
"KIZIMI KURTARIN"  Â

Sokaktaki Sema Erkovan, yanan evinde kızı Özlem Gül’ün kaldığını söyleyerek ’Kızımı kurtarın’ diye feryat etmeye başladı. Ekipler yangını söndürmek için çalışırken ağlayan Erkovan, alev alan eve girmek istedi. Genç kadını evin bahçesinde durduran görevliler, zorla dışarı çıkardı. Kızın yanarak öldüğünü sanan Sema Erkovan, sinir krizleri geçirdi. Ancak bu sırada kızı Özlem Gül’ün komşularında olduğu anlaşıldı. Komşularının ’Çocuğun bizde’ sözlerine inanmayan genç kadın baygınlık geçirdi. Komşuların getirdiği kızını gören Sema Erkovan bu kez sevinç gözyaşlarına boğuldu.

İtfaiye ekipleri tarafından alevler söndürülürken, yangının kasıtlı olarak çıkartıldığı ileri sürüldü.

KARAKOLA GÄ°DÄ°NCE KIZIMI KOMÅžULARIM ALMIÅž

Evinin akrabası olan S.E. ve yakınları tarafından ateşe verildiğini ileri süren Sema Erkovan, "Akrabam olan S.E.’nin nikahsız eşi S.G.D., benimle birlikte olmak istiyor. Kabul etmediğim için de baskı yapıyorlar. Daha önce evim taşlandı, kurşunlandı. Akşam da yine baskın yaptılar. Gece şikayetçi olmak için karakola gitmiştim. O zaman komşularım kızımı evden alıp götürmüş. Benim haberim yoktu. Ben S.G.D.’nin isteğine boyun eğmeyeceğim" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!