Justin Timberlake'ten +18 video

Güncelleme Tarihi:

Justin Timberlaketen +18 video
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2013 09:57

Justin Timberlake'in yeni videosu 'Tunnel Vision', erotik içeriği nedeniyle Youtube'ta +18 yaş doğrulaması zorunluluğu getirilerek yayımlandı.

Haberin Devamı

Justin Timberlake , 89 ülkenin iTunes listesinde 1. sıraya çıkan ve aynı zamanda iTunes tarihinin en hızlı satılan albümü rekorunu kıran yeni albümü ‘The 20/20 Experience’in üçüncü videosunu ‘Tunnel Vision’ adlı şarkıya çekti. Timberlake ve Timbaland ile ‘J-Roc’ Harmon imzası taşıyan bu şarkıya çekilen video klip, Justin Timberlake’i bir kez daha gündeme getirdi. Yayımlanmasının ardından erotik içeriği nedeniyle Youtube tarafından kaldırılan video, daha sonra sanatsal bulunduğu gerekçesiyle yaş doğrulaması zorunluluğu getirilerek yeniden yayına alındı (http://www.youtube.com/watch?v=07FYdnEawAQ). Ünlü korku film yönetmeni Wes Craven’in oğlu Jonathan Craven ile Simon McLoughlin ve Jeff Nicholas yönetmenliğindeki klip dans koreografisiyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

DİKKAT: +18 yaş üstü izleyiciler için uygundur  dai.ly/x11kwyi

Justin Timberlake’in 6 senelik bir aradan sonra çıkacağı ilk turne olan ‘The 20/20 Experience World Tour’ 31 Ekim’de başlıyor. Kuzey Amerika , Avrupa, Güney Amerika ve Avustralya ’da onlarca ülkeyi kapsayan turne 2014 yılında da devam edecek.
Timberlake’in Türkiye ’de CD ve LP olarak da yayınlanan ‘The 20/20 Experince’ albümü iTunes Türkiye mağazasında da delüks versiyonuyla 1. sıraya yerleşti. Time dergisinin yılın en etkili ve ilham verici 100 ismi arasında gösterdiği Justin Timberlake, Grammy Ödül Töreni, Brit Ödülleri, The Jonathan Ross Show, Saturday Night Live, Late Night With Jimmy Fallon ve The Ellen DeGeneres Show gibi ünlü televizyon programlarında da performans sergilemiş ve izleyenleri kendine hayran bırakmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!