Türk iş dünyasına Hürriyet mangalı

Güncelleme Tarihi:

Türk iş dünyasına Hürriyet mangalı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2013 16:57

Almanya’daki Türk iş dünyasının seçkin simaları, Hürriyet Avrupa merkezindeki mangal partisinde buluştu. Doğan Media İnternational Genel Müdürü Sevda Boduroğlu, davetlilere Hürriyet Avrupa’nın yeni yapılanmasıyla ilgili bilgi verdi.

Haberin Devamı

HÜRRİYET Avrupa’nın Mörfelden-Walldorf’daki tesislerinde düzenlenen mangal partisinde, Almanya’daki Türk iş dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Hessen’deki okul tatilinin başlamasına denk gelen partide Doğan Media İnternational Genel Müdürü Sevda Boduroğlu kapıda karşıladığı tekstil, mobilya, iletişim, otomobil, sağlık ve gıda sektörlerinden konuklarını Hürriyet’in yeni yapılanması hakkında bilgilendirdi.

Konukları için Almanya’daki Türk kökenli emekçi toplumun eğitimli, girişimci kanadını temsil ettiklerini belirten Boduroğlu “Türk ve Alman toplumlarının en değerli özelliklerinden güzel bir sentez oluşturdunuz. Kendi işlerinizi kurup yatırımcı olarak veya büyük şirketlerin başında profesyonel yöneticilik yaparak pek çok başarıya imza atıyorsunuz. Bu, hepimiz için gurur verici bir tablodur” dedi.

Haberin Devamı

NEWSDESK KURULDU
Konuşmasında günümüzde teknolojinin hayal sınırlarını aşan bir hızla ilerlediğine dikkati çeken Boduroğlu, şöyle devam etti: “Tüm iş dünyası bu hıza yetişebilmek için yeni yöntemler bulmaya çalışıyor. Eminim buradaki tüm konuklarımız, benzeri arayışlar içinde. Medya sektörü de teknolojinin getirdiği haberleşme hızını ve yaygınlığını yakalayabilmek için sürekli yenileniyor. Biz de Hürriyet olarak yeni bir yapılanma içindeyiz. İstanbul merkezimizde artık basılı gazete ile web, webtv, e-gazete ve tablet gibi okurlara haber ulaştıran tüm teknolojik unsurlar, aynı merkez tarafından yönetiliyor. Newsdesk adı verilen uygulama ile, gün içinde gelişen tüm haberlerin en özel bölümleri ve yorumları gazete ile her dakika gelişen haber ve yorumlar web uygulamaları vasıtası ile son dakika sms, twitter ve facebook gibi sosyal medya araçları üzerinden okura ulaşıyor. Böylece okur, güvendiği Hürriyet markası ile her an, her dakika dünyadan haberdar oluyor.”

TEK MARKA TEK ADRES
Yeni dönemde Avrupa ve Almanya haberlerinin de hurriyet.com.tr içindeki özel bölümde yer aldığını belirten Boduroğlu, “Böylece web haberlerimiz artık tek marka, tek adres üzerinden yürütülüyor. hurriyet.com.tr haber siteleri arasında dünyada ilk 5 içerisinde. Sitenin günlük 2.2 milyon tekil kullanıcı ve yine günlük 50 milyon sayfa gösterimi bulunuyor. Site bu sayıların yaklaşık yüzde 11’ini Avrupa Birliği ülkelerindeki ilgiye borçlu” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!