Karaşar’da festival var

Güncelleme Tarihi:

Karaşar’da festival var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2013 00:00

Ankara’nın gizli cenneti olarak adlandırılan Karaşar’da yarın festival düzenleniyor.

Haberin Devamı

85 yıllık Karaşar Belediyesi, yeni seçim dönemi ile birlikte kapatılacak. Bu nedenle belediye son kez düzenleyeceği bu festivalin “unutulmaz” olması için çalışmalara devam ediyor. Etkinlikle ilgili konuşan Karaşar Belediye Ali Özdamar,  "Karaşar'ın Cumhuriyet tarihimiz ve Ankara'da özel bir yeri vardır. Hürriyet Ankara eki birkaç yıl önce beldemizle ilgili bir haberinde 'Ankara'nın Gizli Cennetti' başlığını kullanmıştı. Doğal güzelliklerimizle, kültürümüzle, birlik ve beraberlik ve dayanışmamızla örnek bir belde olduğumuzu biliyoruz" dedi.
"Belediye Başkanlığı görevine yüzde 82 oyla geldim" diyen Özdamar, şöyle konuştu:
"Karaşarlının gösterdiği bu büyük teveccühe layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.   Küçük bir belediye olmamıza rağmen sosyal belediyecilik alanında büyük işler yaptık.  Cumhuriyet Bayramını, 19 Mayısı, büyük bir coşkuyla kutladık,  kültür etkinliklerimiz çerçevesinde gençlerimizle birlikte dört ayrı gece düzenledik. Şimdi sıra festivalde. Eğer Anayasa mahkemesi iptal etmezse 85 yıllık belediyemiz bu yıl kapanacak. İçimiz buruk ama belediye olarak son kez düzenleyeceğimiz bu festivalin adımıza yakışır bir güzellikte gerçekleşmesini istiyoruz."

Haberin Devamı

Amaçlarının hem belediyenin doğal güzelliklerini hem de kültürünü tanıtmak olduğunu belirten, festival düzenleme komitesinden Hikmet Ertan, “Karaşar Zeybeğini artık dünya biliyor. Daha tanıtılacak pek çok değerimiz var. Festival komitemizde derneklerimiz, kanaat önderlerimiz, gençlerimiz yer aldı. Geniş katılım sağladık. Umarım el birliği ile beldemiz için önemli olan bu etkinliği adımıza yakışır bir güzellikte gerçekleştiririz. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!