Birahanede kavga cinayetle bitti

Güncelleme Tarihi:

Birahanede kavga cinayetle bitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2013 00:00

Haberin Devamı

AYDIN'daki bir birahanede gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran 53 yaşındaki H.A. (Halil Alıcı) ile tartışıp kavga eden 47 yaşındaki Birol Bayram, H.A. tarafından bıçaklandı.

Olay, Güzelhisar Mahallesi Kıbrıs Caddesi numara 63'te bulunan birahanede saat 00.45 sıralarında meydana geldi.

Aydın'da sıhhi tesisatçılık yapan Birol Bayram (47) birlikte çalıştığı arkadaşı Ahmet Emin Benir ile Tijen Özçetin'in (34) ortağı olduğu birahaneye giderek alkol aldı.

Bir süre sonra Bayram, iddiaya göre Tijen Özçetin'i dansa kaldırmak istedi. Bunun üzerine evli ve 2 çocuk babası Birol Bayram ile arkadaşı birahane çalışanları tarafından dışarı çıkarılmak istendi ve tartışma başladı.

Kavga ihbarı üzerine olay yerine polis gelince iki arkadaş birahaneden ayrıldı.

Haberin Devamı

İKİNCİ GELİŞİNDE BIÇAKLANDI

Polisin ayrılmasının ardından Birol Bayram bu kez yalnız birahaneye girdi, arkadaşı ise dışarda bekledi. Bayram'ı, hareketlerinden rahatsız olan diğer müşterilerden H.A. (53) uyardı. Bunun üzerine de Bayram ile H.A. arasında kavga çıktı. Boğuşma sırasında, Bayram vurmaya başladığı H.A. tarafından göğsünden bıçaklandı.

SON ANLARI KAMERADA

Birahane çalışanları kavgayı ayırdı ve Bayram dışarı çıkıp arkadaşı Ahmet Emin Benir'in yanına gitti, kısa süre sonra da yere yığıldı.

Birahaneden ayrılan H.A. ise kayıplara karıştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayram'ı ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Daha önce ‘Adam yaralamak’ suçundan poliste kaydı bulunduğu öğrenilen Bayram, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bayram'ın son anları, yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasna yansıdı.

Polis, kaçan H.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!