Bu kadınlara yan bakmayın!

Beşiktaş’ın eski kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber ile Burcu Karabacak, kick boks’a merak sardı. Beşiktaş’ın eski kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber ile Burcu Karabacak, kick boks’a merak sardı.

Haberin Devamı

Ünlü dövüşçüler Gökhan Saki ve Semmy Schilt’in hayranı olduklarını söyleyen ikili, Hello! dergisine kick boks yaparken poz verdi.

Özgüvenim arttı

Haftada bir gün Uzakdoğu sporlarının bir karışımı olan ‘Body Combat’ yapan Işıl Reçber, idmanlarda yumruklarda; kroşe yumruk, aparkat yumruk, tekmelerde; karşı tekme, yan tekme, dönerek tekme tekniklerini uyguluyor. Kick boks ile mücadeleci yanını net olarak gördüğünü söyleyen Reçber, kendine olan güveninin arttığını ve daha dayanıklı bir vücuda kavuştuğunu belirtiyor.

Tüm kadınlar yapsın

Haftada üç gün antrenman yapan, ‘low kick’ ve ‘k1’ stillerini çalışan Burcu Karabacak, “Bu sporun faydaları tartışılmaz. Vücudunuzdaki her bölgenin çalıştığı, yorulduğu ve kuvvetlendiği çok net” diyor. Karabacak, tüm kadınlara kick boks yapmalarını öneriyor.

Haberin Devamı

Buddha Bar’ın DJ’i Türkçe şarkı çalacak

İzzet Çapa’nın Akaretler Sıraevler’de açtığı Limon-ata Downtown, cuma ve cumartesi günleri eğlenceli partilere ev sahipliği yapıyor. İlki bu gece düzenlenecek partilerin ilk konuğu, Buddha Bar’ın dünyaca ünlü DJ’i Nicholas Sechaud olacak. Limonata Downtown’un müzik danışmanlığını da üstlenen Sechaud, Türkçe şarkılara yaptığı cover’ları ilk kez bu partide çalacak.

Şezlonglar büyütmüş

Eda Taşpınar, Maça Kızı Otel’in iskelesindeki şezlongunda çekilen fotoğrafıyla Bodrum’un simgelerinden biri haline gelmişti. Nurettin Hasman’dan ayrıldıktan sonra Bora Kozanoğlu’yla aşk yaşayan ve tatil rotasını Alaçatı’ya çeviren Taşpınar’ın Türkbükü’ndeki boş kalan şezlongu bile haber olmuştu. Taşpınar’ı meşhur eden şezlong tutkusu, meğer çocukluk yıllarında başlamış! Taşpınar, 1985 yılında Moda Deniz Kulübü’nde annesi Suzan Yontunç’un kucağında çekilen fotoğrafı Instagram’da paylaşmış, altına da “Beni aslında şezlonglar büyütmüş!” diye not düşmüş.

Yazarın Tüm Yazıları