Kartal’a 200 milyon TL’lik Horizon projesi

Güncelleme Tarihi:

Kartal’a 200 milyon TL’lik Horizon projesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2013 00:00

Anadolu yakasında yer alan yeni projeleri Horizon’u anlatan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Yatırım tutarı 200 milyon lira. Daire fiyatları ise 411 bin liradan başlıyor” dedi.

Haberin Devamı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakası’nda 200 milyon liralık projeye başlıyor. İstanbul Kartal’da planlanan Dumankaya Horizon projesinde konut fiyatları 411 bin TL ile 2.5 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Temmuz 2015’te teslim edilecek proje yabancılar tarafından da ilgi görüyor.

ADALAR MANZARASI

Horizon ile ilgili bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Teknolojinin hızla geliştiği bir dönemdeyiz. Gayrimenkul geliştiricisi olarak müşterilerimize kişisel beğenilerini ortaya çıkarabilecekleri projeler sunma amacındayız. Dumankaya Horizon bulunduğu lokasyon, sahip olduğu kapanmaz Adalar manzarası, IQ Akıllı ev teknolojisi sistemi, butik AVM’si ve anahtar teslimi dekorasyon paketleri ile müşterilerimize ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyoruz. 178 bağımsız üniteden oluşan bu butik proje 200 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşti” dedi.

411 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Projenin özelliklerini anlatan belirten Uğur Dumankaya, “Kartal’da hayata geçirdiğimiz proje, son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, panoramik ve butik bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Proje bulunduğu lokasyon, sahip olduğu Adalar manzarası, mimari ve teknik özellikleri sayesinde bölgenin en prestijli yaşam alanlarından biri olmaya aday. Kentsel yenileme ve ayrıcalıklı alanlar yaratma konusunda uzman, ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu’nun tasarımı olan Dumankaya Horizon’ın A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis olmak üzere toplam 178 bağımsız ünite yer alıyor. 74–87 metrekare arasında 1+1, 129–204 metrekare arasında 2+1, 160–183 metrekare arasında 2+1 dubleks, 206–219 metrekare arasında 3+1 ve 286–299 metrekare arasında 4+1 daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 411 bin ile 2.5 milyon TL arasında değişiyor. Projenin teslim tarihi Temmuz 2015” dedi.

Haberin Devamı

Ulaşımda öne çıkıyor

DUMANKAYA Horizon projesinde farklı çalışmalar uyguladıklarını da anlatan Uğur Dumankaya, şöyle konuştu: “Lüksü, tasarımı ve konforu bir arada Dumankaya Horizon, ulaşım açısından da çok çeşitli imkânlara sahip merkezi bir konumda yer alıyor. Kartal vapur ve deniz otobüsüne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakika uzaklıkta bulunan projenin bulunduğu bölgede Adliye Sarayı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Titanic Hotel, Divan Otel Asia, gibi tesisler bulunuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!