Başkent'te yıldızlar geçidi

Güncelleme Tarihi:

Başkentte yıldızlar geçidi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 00:00

Ankara Alışveriş Festivali boyunca, Başkent’in caddeleri de şenlenecek. Her gün bir konserin olacağı festivalde, ünlü dans ve gösteri grupları da Ankaralılarla buluşacak.

Haberin Devamı

Festival gecelerinde Başkentlilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistler de çok sayıda sanatçının yer alacağı konserlerle müziğe doyacak. Popun divası Ajda Pekkan’ın konserleriyle renklenecek festival gecelerinde Hülya Avşar’dan Gülben Ergen’e, Nilüfer’den Seda Sayan’a Ahmet Özhan’dan Ümit Besen’e kadar pek çok ünlü sanatçı sahne alacak. Festival boyunca konser verecek sanatçılar şunlar: Demet Akalın, Rafet El Roman, İsmail Türüt, Ferhat Göçer, Bengü, Mustafa Ceceli, Sevcan Orhan, Alişan, Emre Aydın, Murat Boz, Berkan, Gülşen, Kubat, Yonca Lodi, Murat Dalkılıç, Burhan Öcal, Pınar Dilşeker ve Ahmet Selçuk İlkan.

NALMES'TEN KAFKAS DANSLARI

İzleyenlerin yüreklerini Karadeniz’in “öbür yakasına” götüren Nalmes Dans Grubu, Kafkas insanının savaşlarını, acılarını, mutluluklarını koreografi ve kostümleri ile gözler önüne serecek. 1936’da kurulan ve binlerce yıllık Kafkas halk danslarını sahne sanatlarına özgün bir şekilde taşıyan Nalmes Grubu 54 kişilik dans ekibiyle festivalde sahne alacak. Ünlü stil danışmanı Aysun Kaba ve ekibi festival boyunca otobüs ile tüm Ankara’yı dolaşarak başkentli kadınlarla söyleşiler yapacak ve stil danışmanlığı hizmeti verecek.

Haberin Devamı

KIZIL ORDU KOROSU

Dünyaca ünlü Aleksandrov Rus Kızıl Ordu Korosu ve Dans Akademik Topluluğu yeni programlarıyla festivalde yerini alacak. Sanat kariyerinin zirvesinde olan ve savaş bölgelerinde, yurtdışında ve Rusya Federasyonu sahnelerinde konserler veren ünlü Kızıl Ordu Korosu ve Dans Topluluğu bu kez de Ankaralılara ve diğer festival misafirlerine müzikleri ile pozitif enerji verecek. Sahnede en uzun süre kalarak şarkı söyleyen tek sanatçı olmasıyla Guinness Rekorlar kitabına giren Iosif Kobzon liderliğindeki koro Türkçe ve Rusça şarkılar söyleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!