Ünlüleri buluşturan düğün

Güncelleme Tarihi:

Ünlüleri buluşturan düğün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 00:00

Şarkıcı Elif Karlı’nın oğlu Sedat Alperen için önceki akşam Tarabya Secret Garden’da düzenlenen sünnet düğünü, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Düğüne katılanlar arasında Demet Akalın-Okan Kurt, Özlem Yıldız, Yıldız Tilbe, Hakan Altun, İzzet Yıldızhan ve Ceylan da vardı.

Haberin Devamı

Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Demet Akalın, ramazan ayında ABD’ye gideceklerini ancak eşi Okan Kurt’un henüz vize alamadığını söyledi. Hazal Kaya’nın da ABD’den vize alamadığı hatırlatılınca Okan Kurt, “Hazal Kaya kim ya? Tanımıyorum” dedi. Bunun üzerine Akalın, eşine “İsim benzerliği sebebiyle sıkıntı yaşayan bir oyuncu arkadaş” diye açıklama yaptı.

Akalın, Gezi Parkı’na gitmesiyle ilgili soruya da şöyle yanıt verdi: “Orada neler olduğunu merak ettiğim için bakmaya gittim. Gitmeyenlere de hak verdim. Çok sevimsiz bir süreç. İnşallah bu süreç çabuk biter de işimize gücümüze bakarız. Çok konserim iptal oldu. Neticede bir sürü insan bizim elimize bakıyor.”

İptal etmeyi düşündük  

Elif Karlı, “Gezi Parkı olayları nedeniyle bir ara düğünü iptal etmeyi düşündük ama iyi ki yapmışız. Çünkü insanların yaşanan olaylardan dolayı morali çok bozuktu” dedi.

Haberin Devamı

Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum

Sünnet düğününe eşi Sinan Serter yerine bir kadın arkadaşıyla katılan Özlem Yıldız, boşanma iddialarıyla ilgili sorulardan bunaldı. Yıldız, “Özel hayatımla ilgili sorulara artık cevap vermiyorum” demekle yetindi.           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!